Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - BOG'ART estimeaza afaceri de 130 milioane de euro, in 2017
BOG'ART estimeaza afaceri de 130 milioane de euro, in 2017
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 09 Ian 2017 11:28
Compania de constructii Bog'Art a incheiat anul 2016 cu o cifra de afaceri de circa 120 milioane de euro, pentru 2017 rulajul societatii urmand a ajunge la 130 milioane de euro (+8%), potrivit estimarii lui Sorin Greu, directorul general al companiei. "Daca pana anul trecut (inclusiv) piata de constructii din Romania a cunoscut o crestere constanta, dar in procente mici, fiind marcata de majorarea volumului de investitii in proiecte imobiliare din sectorul privat, estimam ca in anul 2017 se va inregistra o evolutie mult mai importanta. Valoarea proprietatilor, inca sub nivelul din Europa Centrala si de Est, precum si potentialul de crestere a chiriilor sunt elemente care contribuie la atractivitatea pietei locale pentru investitori. In plus, cresterea in segmentul constructiilor poate fi accelerata si de investitii publice, finantate atat de la bugetul de stat, cat si prin fonduri structurale, prin completarea contextului de stabilitate la nivel local", a declarat Sorin Greu.
Potrivit managerului Bog'Art, in perioada urmatoare se va mentine tendinta de dezvoltare a proiectelor rezidentiale, dar si a segmentului industrial-logistic. "In ceea ce priveste cladirile de birouri, se remarca evolutia zonei din vestul Capitalei, tot mai cautata de chiriasi, pe cand centrele comerciale din Bucuresti incep sa intre in etapa de renovare, iar investitorii isi muta atentia in tara pentru noi proiecte de acest tip. Totodata, pentru obiective de dimensiuni medii si mici, fie ele birouri sau locuinte, zona centrala a orasului ramane, desigur, dezirabila si, implicit, cererea se mentine".
Anul trecut, Bog'Art a finalizat proiecte importante, precum centrul comercial Veranda Mall, dezvoltat de Prodplast Imobiliare in zona Pietei Obor din Bucuresti, precum si cladirea de birouri Globalworth Tower si centrul logistic Lidl - Lugoj.
In 2017, compania va finaliza cladirea de birouri The Bridge, investitie de 60 milioane de euro realizata de Forte Partners in zona Orhideea din Capitala si va continua lucrarile de constructie a centrului de afaceri Unirii View (33 milioane de euro, in centrul Bucurestiului) si extinderea centrului comercial Sun Plaza, din zona de sud a Capitalei, cu 11.000 mp, investitie in valoare de circa 30 milioane de euro, dezvoltata de grupul austriac S Immo.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
noark
concelex
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
theda mar
viarom
ness project
CDS
rigips
MAKITA
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
siniat
quadratum
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander