Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IMMOFINANZ reconfigureaza cinci cladiri de birouri pana in martie 2018
IMMOFINANZ reconfigureaza cinci cladiri de birouri pana in martie 2018
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 26 Ian 2017 13:46
Dezvoltatorul imobiliar Immofinanz aduce in Romania brandul international myhive, urmand a reconfigura cinci cladiri de birouri, cu o suprafata cumulata de circa 100.000 mp inchiriabili, pana in primul trimestru al anului 2018. Prima cladire transformata conform noului concept a fost Iride 20, din cadrul Iride Business Park, ce a fost reconfigurata in urma unei investitii de 620.000 de euro, lucrarile fiind finalizate in luna octombrie 2016.
Immofinanz a demarat, de asemenea, operatiunile de modernizare a complexului de birouri S-Park, de pe str. Tipografilor din Bucuresti. Reamenajarea interioara a fost definitivata recent, in urma unei investitii de 1,25 milioane de euro, in perioada urmatoare urmand a se moderniza si exteriorul, prin amenajarea de noi spatii, investitia totala in reconfigurarea S-Park fiind de circa 1,8 milioane de euro.
Pana la finele lunii martie 2018, dezvoltatorul austriac va implementa conceptul myhive si la cladirea Metroffice, finalizata in 2016, precum si la ansamblurile de birouri Victoria Park si Iride 19.
"myhive este brandul international de birouri al Immofinanz, avand un design inspirat din industria hoteliera. Noile game de servicii si facilitati permit chiriasilor sa se concentreze pe aspectele de business si sa atraga talente. Atat atmosfera prietenoasa, cat si infrastructura incurajeaza comunicarea intre chiriasi si ii ajuta pe administratorii proprietatilor sa puna bazele unor comunitati de succes", a declarat Christian Traunfellner, Head of Asset Management Office in cadrul Immofinanz.
In prima etapa de implementare a proiectului de reconfigurare, conceptul myhive a fost aplicat in 20 de cladiri de birouri din Austria, Germania, Cehia, Polonia, Romania si Ungaria.
Conform Immofinanz, conceptul myhive are la baza cinci caracteristici, care descriu principalele sale beneficii: atmosfera prietenoasa si dinamica, personal atent, infrastructura si servicii excelente, locatie ideala pentru socializare, accesibilitate si mobilitate moderna.
"Romania numara, alaturi de Polonia, cel mai mare numar de cladiri myhive in aceasta prima etapa. Este important ca viitoarele cladiri myhive sa dispuna de o amplasare buna, infrastructura eficienta si un grad ridicat de flexibilitate", a precizat Sorin Visoianu, Country Manager Operations Romania al Immofinanz.
***
In Romania, grupul austriac se afla printre cei mai importanti proprietari de spatii de birouri, cu un portofoliu ce include opt proprietati finalizate, cu o suprafata inchiriabila totala de aproximativ 190.000 mp, si noul complex Metroffice din Pipera, al carui prima cladire acopera o suprafata de 20.000 mp.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
noark
strabag nivel 1
FRONTALE
viarom
ness project
theda mar
leviatan
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
Ubitech
MAKITA
CDS
rigips
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander