Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Analiza pietei de pardoseli industriale pe anul 2013

Analiza pietei de pardoseli industriale pe anul 2013
Analiza pietei de pardoseli industriale pe anul 2013
PDF, 5 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: MATERIALE DE CONSTRUCTII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 15 feb 2013
Sumar: click aici
Sectorul de pardoseli speciale urmeaza trendul constructiilor industriale
In intervalul recesiunii, firmele implicate pe piata autohtona de pardoseli industriale si pentru aplicatii speciale - cu domeniile sale conexe - au avut un parcurs optim din punct de vedere al activitatii si, implicit, al rezultatelor financiare, profitand de intensificarea ritmului lucrarilor din diversele domenii carora li se adreseaza. Dupa cum se cunoaste, investitiile in industria autohtona, stimulate inclusiv prin intermediul fondurilor europene, s-au majorat semnificativ in ultimii doi ani, in timp ce programele guvernamentale de edificare a salilor de sport, unde se impune instalarea unor pardoseli specifice, au contribuit, de asemenea, la dezvoltarea segmentului analizat, in pofida efectelor negative ale recesiunii. In lipsa datelor anuale privind investitiile realizate in economia nationala, publicate de Institutul National de Statistica (INS), trebuie amintit doar faptul ca, pentru societatile specializate in furnizarea sau montajul sistemelor de pardoseli industriale, primele noua luni ale anului trecut ar fi trebuit sa reprezinte inca un interval in care s-a remarcat o sporire a comenzilor. Din punct de vedere al posibilitatilor de evaluare - cu un grad ridicat de acuratete - a dimensiunii pietei specifice, o analiza relativ pertinenta in acest sens se contureaza prin consultarea informatiilor cuprinse in lista de firme realizata de departamentul specializat al redactiei Agenda Constructiilor, care contine 34 de agenti economici specializati in furnizarea sistemelor de pardoseli industriale, 79 de societati implicate in instalarea acestui tip de pardoseli, 5 furnizori de linoleum si 17 comercianti de parchet. Astfel, veniturile celei dintai categorii de companii au crescut cu 19% in anul 2011 (pana la 108,6 milioane de euro), fata de 2010, cand acestea au inregistrat o cifra de afaceri totala de 91,3 milioane de euro (+10,78%). Datele aferente primului an de recesiune indica o diminuare de -5,99%, pana la 82,4 milioane de euro, comparativ cu pragul referential din 2008, de 87,7 milioane de euro. Astfel, furnizorii de sisteme de pardoseli industriale nu au fost afectati de efectele recesiunii, majorandu-si incasarile cu 23,93% in ultimele 12 luni pentru care exista date disponibile, in comparatie cu pragul din 2008.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Chemical Building Technology, Eren Technic, Europrofis, Evesicran Com, Ilas Construct, Vertimex, Consterm, Elite Surface Systems, Erta-Witex, Indfloor Group, Solaron Construct, Tibconstruct si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei pardoselilor speciale va fi disponibila in trimestrul intai din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
siniat
MAKITA
Ubitech
ness project
concelex
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
leviatan
EDIT-Structural
viarom
CDS
noark
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander