Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Analiza pietei de software, sigilanti si accesorii pe anul 2015

Analiza pietei de software, sigilanti si accesorii pe anul 2015
Analiza pietei de software, sigilanti si accesorii pe anul 2015
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SOFTWARE & SOLUTII DIGITALIZARE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 06 oct 2015
Sumar: click aici
Premise optime pentru furnizorii de software, sigilanti si accesorii
Desi initial constituiau specializari relativ „ermetice”, ca urmare a noutatii si „imaturitatii” segmentelor de piata in sine, in aproape sapte ani de criza economica si recesiune prelungita, sectoarele de software, materiale de etansare (sigilanti) si accesorii pentru tamplarie s-au transformat radical, la fel ca si domeniul de activitate caruia i se adreseaza preponderent - si anume productia/ montajul de tamplarie termoizolanta. Astfel, este o certitudine faptul ca, in pofida unor premise macroeconomice optime pentru livrarea materialelor de constructii, in general si acestor categorii de produse sau servicii, in special, acestea si-au modificat vizibil caracteristicile, devenind din nou relativ „opace” si dificil de analizat. Un factor benefic comun celor trei domenii analizate este acela ca, incepand cu 2013 si mai ales in 2014, tot mai multe companii producatoare ferestre s-au orientat puternic spre export, ceea ce a impulsionat intrucatva si vanzarile companiilor ce furnizeaza produse sau servicii specifice. Totusi, lipsa de transparenta constituie actualmente o realitate de necontestat, insa aceasta nu poate fi imputata firmelor specializate, ci mai degraba este de natura exogena si, dupa cum se mentiona anterior, reprezinta o consecinta a schimbarilor rapide, inevitabile si, cel putin pana in prezent, ireversibile pe care le-au inregistrat pietele de software dedicat controlului productiei si/sau coordonarii vanzarilor de tamplarie, materiale de etansare/ sigilanti pentru ferestre si accesorii din categoria organelor de asamblare, elemente de fixare, garnituri de etansare, sisteme de glafuri si rulouri etc.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Penosil Romania, Novobond, Selena Romania, Soudal, Temad Co, Alumni, Dualsoft, Klaes Romania, Orbansoft, Window & Facade Technologies, Allianz TC, ABM Construct, Asco Tools SA, Bilama, Companion Export Import, Etanco Romania, Fero Invest, Ferotech, Stromteh, Ferovali, Italbox Import Export, Triton, Team Consult, Textor Industrial Project, Wurth si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de software si accesorii pentru tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
theda mar
quadratum
CDS
CONCEPT STRUCTURE
rigips
ness project
viarom
concelex
leviatan
strabag nivel 1
siniat
EDIT-Structural
Ubitech
noark
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander