Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant pe anul 2009

Analiza pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant pe anul 2009
Analiza pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant pe anul 2009
PDF, 41 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 27 iul 2009
Sumar: click aici
Livrarile de vitraje arhitecturale, limitate de modificarea raportului cerere/oferta
Primii factori care au avut o contributie semnificativa la declinul pietei locale de sticla au fost constituiti de majorarile repetate ale pretului resurselor energetice (gaze naturale si electricitate), consemnate in perioada anilor 2005-2007. Cresterile exagerate ale costurilor de productie au generat restructurarea unor companii autohtone implicate in productia de vitraje pentru aplicatii arhitecturale, unele dintre acestea reusind, totusi, sa-si relanseze activitatea, specializandu-se in procesarea geamului. Societatile care au rezistat in bransa specifica, in intervalul mentionat anterior, sunt amenintate, in prezent, de scaderea comenzilor, multe fiind obligate sa aplice diverse masuri de sustinere a afacerilor in conditii de rentabilitate. Pierderile inregistrate in ultima perioada, cumulate cu deprecierea cererii atat pe plan intern, cat si din punct de vedere al exportului, determina reducerea activitatii companiilor autohtone, concomitent cu diminuarea productiei. Astfel, pe piata din Romania vor mai comercializa sticla doar marile corporatii internationale consacrate si distribuitorii acestora.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza tematica realizata pe piata de sticla arhitecturala si geam termoizolant include articolele publicate in cadrul revistei Fereastra la rubrica dedicata evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Lipoplast, AGC Flat Glass, Gerom, Dafermann, Abitare CG, Schott Glass Export, Termototal, Ro Grup Glass, Guardian, Stiterm, Valras Prod etc. De asemenea, pot fi lecturate articole si studii de cercetare referitoare la contextul general al pietei de tamplarie termoizolanta (cu accent pe situatia sectorului furnizorilor de sticla arhitecturala si al firmelor specializate in executia de vitraje), precum si o serie de opinii referitoare la evolutia domeniilor respective, exprimate de specialistii companiilor: Union Glass, Technic Glass, Glass Expert si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a sectorului de sticla arhitecturala si geam termoizolant va fi disponibila in luna iulie 2010. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (editiile nr. 1-78) si analizele statistice la importurile de sisteme din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
strabag nivel 1
leviatan
Ubitech
quadratum
theda mar
concelex
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CDS
rigips
noark
ness project
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander