Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Analiza pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant pe anul 2013

Analiza pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant pe anul 2013
Analiza pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant pe anul 2013
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 18 iul 2013
Sumar: click aici
Declinul vanzarilor de vitraje, compensat de livrarile in strainatate
In absenta datelor cu privire la productia de sticla pentru aplicatii arhitecturale, care ar putea contura o imagine de ansamblu a pietei de profil, singurele informatii disponibile pentru acest domeniu raman cele cu privire la importuri. Astfel, dupa ce livrarile de vitraje float si Low-E provenite din strainatate s-au stabilizat in 2011, anul trecut s-a consemnat o depreciere, acelasi trend fiind remarcat si in trimestrul intai al anului in curs. Astfel, pentru ultimul semestru din 2013, reprezentantii firmelor din bransa estimeaza o tendinta de stabilizare sau - intr-o viziune mai pesimista - o diminuare a livrarilor de sticla si geam termoizolant, desi influenta momentan negativa a principalilor indicatori macroeconomici urmeaza sa fie inlocuita, treptat, cu semnale efective de relansare a vanzarilor, care vor deveni mult mai vizibile in 2014. De altfel, anul viitor este perceput de majoritatea analistilor economici drept o perioada in care va avea loc o sporire mult mai sustinuta a Produsului Intern Brut - PIB al tarii noastre, preconizata de experti la +2,2%. Opiniile conducerii executive a principalelor companii din bransa sunt caracterizate si in continuare de o viziune realista, majoritatea acestora invocand - dupa experienta celor patru ani si jumatate de criza economica - faptul ca neachitarea creantelor constituie principalul impediment ce franeaza activitatea din domeniu. Un aspect care se pare, totusi, ca s-a imbunatatit in ultimul timp, pe fondul majorarii vanzarilor de tamplarie in afara granitelor tarii, il constituie cota utilizarii capacitatilor de fabricatie, excedentare in conditiile actuale ale cererii insolvabile inregistrate pe plan national. Dupa cum se cunoaste, furnizorii multinationali de echipamente destinate fabricarii de geam termoizolant sustin ca randamentul optim de intrebuintare a liniilor tehnologice este situat la circa 80%, pentru a se asigura rentabilitatea companiilor specializate, insa aceasta cota este atinsa, in prezent, de foarte putine firme de profil.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Guardian Glass, AGC Flat Glass, Lucanik, Saint-Gobain Glass, Cavala Glass, Achetrans, Dako Distribution, Pietta Glass Working, Alenys Impex, Delta Glass, Dorimer, GIP, Gin Mar, Gridoma, Lamar Trust, Leonor Com, Lipoplast, Lustic Invest, Mirtus, Modern Ambient, Olin, Profil Exim, Valras Prod, TDC Ro, Vispesti Prod si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sticla arhitecturala si geam termoizolant va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
SISECAMALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
quadratum
EDIT-Structural
concelex
ERBASU CONSTRUCT
ness project
MAKITA
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
viarom
siniat
leviatan
theda mar
CDS
Acvatot 2019
noark
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander