Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Analiza pietei de tamplarie si vitraje pe anul 2011

Analiza pietei de tamplarie si vitraje pe anul 2011
Analiza pietei de tamplarie si vitraje pe anul 2011
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 01 iun 2011
Sumar: click aici
Producatorii de tamplarie si vitraje - intre finalul recesiunii si recuperarea pierderilor
Dupa ce principalii indicatori macroeconomici din primul trimestru al anului in curs au indicat iesirea economiei nationale din perioada de recesiune, ca urmare a unei sporiri estimate la 0,6% a Produsului Intern Brut – PIB in raport cu ultimele trei luni din 2010, firmele specializate din bransa de ferestre se confrunta cu noi provocari specifice, generate in principal de dificultatea accentuarii unei tendinte generale de recuperare a pierderilor. Cu toate acestea, se pare ca masurile aplicate de managerii celor mai multe companii din domeniu au avut rezultatele scontate, deoarece dinamica activitatii din prima parte a anului in curs este diferita, in sens pozitiv, in raport cu situatia din perioada similara a anului trecut. Totusi, activitatea se mentine la cote reduse si in 2011, de vreme ce datele statistice disponibile in prezent indica - pentru primul trimestru al anului in curs - o diminuare de 22% a fluxului investitiilor straine directe, respectiv o scadere de 4,7% a volumului lucrarilor de constructii. Avand in vedere aspectele prezentate anterior, se pare ca orientarea spre export ar putea constitui si in perioada urmatoare o optiune pentru societatile ce reusesc sa realizeze tamplarie avand caracteristici optime de performanta, lipsa comenzilor pe plan intern, precum si turbulentele economice din tara noastra determinand dezvoltarea tendintei respective. Desi solutia respectiva nu este un panaceu, majoritatea tintelor strategice stabilite de reprezentantii societatilor din acest sector de activitate denota faptul ca, la nivelul lui 2011, se incearca o sporire a vanzarilor de tamplarie in raport cu 2010. In general, companiile se bazeaza fie pe lansarea unui mesaj promotional in cazul produselor adecvate noilor cerinte ale clientilor finali, care – in mod paradoxal – solicita produse de inalta calitate, la preturi extrem de scazute, fie pe operatiunile comerciale cu parteneri din afara granitelor tarii.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei TOP-Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata din domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii cuprinse in cele mai recente studii elaborate de departamentul specializat al revistei Fereastra, ce reflecta in detaliu principalele aspecte caracteristice bransei producatorilor de tamplarie si geam termoizolant in ultimul an dinaintea declansarii crizei economice, precum si in intervalul recesiunii. Totodata, sunt abordate intr-un mod exhaustiv informatii despre principalii producatori de tamplarie termoizolanta, structurati in functie de zone, precum si despre fabricantii de vitraje. Acoperind intervalul anilor 2007-2010, analiza pietei de tamplarie si vitraje (ce reprezinta o recenzie a publicatiilor Info-Piata de Tamplarie si Info-Piata de Vitraje) cuprinde si estimari aferente anului 2011, actualizate conform noilor indicatori macroeconomici.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de tamplarie si vitraje va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2012.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
Acvatot 2019
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
ness project
viarom
concelex
leviatan
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
quadratum
CDS
rigips
FRONTALE
strabag nivel 1
noark

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander