Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de utilaje si echipamente pentru tamplarie pe anul 2009

Analiza pietei de utilaje si echipamente pentru tamplarie pe anul 2009
Analiza pietei de utilaje si echipamente pentru tamplarie pe anul 2009
PDF, 55 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 02 oct 2009
Sumar: click aici
Repercusiuni ale recesiunii asupra livrarilor de utilaje
Sectorul de echipamente destinate prelucrarii ansamblurilor de tamplarie termoizolanta a consemnat, in Romania, un soc puternic, datorat - in mare masura - blocajelor specifi ce perioadei de recesiune. Principalele elemente care au contribuit la o asemenea situatie negativa au fost “inghetarea” sistemului de creditare (o sursa importanta pentru sustinerea investitiilor din bransa) si scaderea accelerata a cererii, cu efecte imediate asupra incasarilor si, implicit, a disponibilitatilor fi nanciare. Astfel, furnizorii de pe piata de profi l s-au vazut pusi intr-o situatie delicata: pe de-o parte, solicitarile de centre tehnologice s-au diminuat considerabil si, pe de alta parte, companiile care achizitionasera deja masini de prelucrare au inceput sa inregistreze intarzieri la plata creantelor (situatie valabila si in cazul leasing-ului).
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza tematica realizata pe piata de utilaje, precum si in domeniile conexe (accesorii, software, tehnica de umbrire, paneluri pentru usi, materiale de etansare etc.) include articolele publicate in cadrul revistei Fereastra la rubrica dedicata evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Urban C & O, Imsa-Imroglass, Schuring Rom, Elumatec, Rofelix Univers, Fux, Fom, Abitare CG, Petrea Agentura Tehnica, Larius, Commerciale Edilizia, Palisander Rom Com, Lifetime Shutters and Blinds, Jadex Trading, Ferrara Impex, SKS Stakusit, Emian Group, Ventia Decor, Rollotec, Gardinia Home Decor, Kronlux FM, Prodservcom etc. De asemenea, pot fi lecturate articole si studii de cercetare referitoare la contextul general al pietei de tamplarie termoizolanta (cu accent pe situatia sectorului de utilaje si al firmelor specializate in executia/furnizarea de accesorii), precum si o serie de opinii referitoare la evolutia domeniilor respective, exprimate de specialistii companiilor: Drupanel, DualSoft, Panel Land, KMK Interim, Klaes, Orbansoft, Ozel Steel Profil, Rollstar Prodexim, Temad-Co, Ercorom Trend, Deco Logistic Distribution, Eco Distributie, Leitz, Emmegi, GeocelPro, Novocom Consult, Penosil, Henkel (divizia de adezivi comerciali), Sika, Soudal, Piaviss Group 4 si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a sectorului de utilaje, precum si a pietelor de tehnica de umbrire, materiale de etansare, accesorii etc. va fi disponibila in intervalul iulie-septembrie 2010. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (editiile nr. 1-78) si analizele statistice la importurile de sisteme din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
CDS
concelex
leviatan
viarom
strabag nivel 1
theda mar
Ubitech
noark
quadratum
ness project
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander