Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - CONSTRUCTII & INSTALATII - Informatii despre santiere, lucrari si investitii - februarie 2012

Informatii despre santiere, lucrari si investitii - februarie 2012
Informatii despre santiere, lucrari si investitii - februarie 2012
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PROIECTE & SANTIERE
Data actualizare: 21 feb 2012
Sumar: click aici
Principalele investitii se vor realiza din fonduri bugetare
Obiectivele propuse pentru perioada urmatoare la nivel national indica faptul ca, in 2012, sectorul de infrastructura rutiera ar putea continua sa benefi cieze de cele mai multe fonduri pentru dezvoltare. Dintre acestea, sume importante vor fi alocate pentru lucrarile de modernizare si extindere a retelelor de cale ferata din toata tara, aproximativ 1,9 miliarde euro fi ind deja prevazute din bugetul de stat aferent lui 2012. Astfel, cele mai semnifi cative investitii vizeaza reabilitarea caii ferate situate pe ruta Coridorului IV Transeuropean, respectiv a celor trei tronsoane localizate in regiunea vestica a tarii (Coslariu-Sighisoara, Coslariu-Simeria si Frontiera- Curtici-Simeria), aceste lucrari urmand sa aiba un cost de peste doua miliarde euro. De asemenea, alte fonduri vor fi alocate pentru dezvoltarea retelei de autostrazi si reabilitarea drumurilor judetene. Vor fi continuate insa si investitiile private, desi ritmul si avengura acestora vor fi net inferioare nivelului din anii anteriori recesiunii. Sectoare vizate de investitori sunt cele de dezvoltare a centrelor comerciale, o serie de noi proiecte fiind anuntate in acest an. Cateva exemple semnificative sunt centrele AFI Palace, din zona Bucurestii Noi, MegaMall (obiectiv ce va fi construit pe amplasamentul fostei uzine Electroaparataj, din Capitala), Victoria Center, Parklake Plaza etc. Mai mult, dezvoltatorul israelian Plaza Centers a anuntat reluarea investitiei de peste un miliard de euro in reconversia functionala a Casei Radio, ce va deveni centrul comercial Dambovita Plaza. In ceea ce priveste piata de retail, mari retele precum Cora Romania si Lidl si-au propus extinderea lanturilor de magazine pe termen scurt si mediu. Un alt sector ce se va dezvolta in acest an este reprezentat de constructiile industriale, sustinute prin fonduri nerambursabile sau de investitiile realizate de companii ce doresc sa inaugureze sau sa-si extinda capacitati de productie. In domeniul rezidential, investitiile private vor fi directionate catre proiecte de mici dimensiuni, adaptate noilor cerinte de pe piata specifica.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata proiectelor si investitiilor aflate in derulare sau planificate. Sunt incluse informatii despre mari lucrari noi, stadii/etape de executie si informatii despre beneficiarii, antreprenorii, arhitectii sau dezvoltatorii proiectelor de anvergura prezentate, localizate in toate judetele din tara.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
concelex
noark
leviatan
strabag nivel 1
ness project
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
viarom
Acvatot 2019
Ubitech
rigips
quadratum
CDS
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander