Agenda Constructiilor
Marti, 20 Februarie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - NOU! Inscrieri pentru editia din 2018 a EURO-Constructii si EURO-Fereastra
NOU! Inscrieri pentru editia din 2018 a EURO-Constructii si EURO-Fereastra
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 06 Iun 2017 18:40
Publicatiile specializate Agenda Constructiilor si Fereastra vor organiza, la data de 15 mai 2018, Conferinta Internationala despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a saptea) si Conferinta Internationala despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra (editie aniversara - respectiv a zecea). Evenimentele vor fi urmate de o festivitate de premiere, aflata la editia a cincea, in cadrul careia vor fi decernate Trofeul EURO-Constructii 2018, respectiv Trofeul EURO-Fereastra 2018 si vor fi inmanate Diplome de Excelenta - Award of Excellence, pentru a rasplati excelenta in afaceri a companiilor active in aceste domenii si in sectoarele conexe.
In cadrul conferintelor vor fi abordate noi teme referitoare la perspectivele pietei de constructii si sectorului de tamplarie din Romania /UE, in contextul necesitatii alinierii la standardele europene referitoare la eficienta energetica, respectiv dezvoltarea durabila, precum si pentru implementarea cu acuratete a aquis-ului comunitar. De asemenea, vor fi prezentate tendintele actuale si potentiale pe plan intern /international si principalele directii de actiune pana in anul 2020. Printre conferentiari se vor afla oficiali ai administratiilor centrale si locale, reprezentanti ai unor institute de cercetare specializate din Europa, precum si ai principalelor asociatii /patronate din constructii, instalatii si arhitectura. Estimarile actuale indica participarea a cel putin 450 de invitati, reprezentand factori de decizie din partea autoritatilor si companiilor importante din domeniu.
Manifestarile se deruleaza sub auspiciile parteneriatelor cu Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim - Germania, Interconnection Consulting Group - Austria (companie de cercetare si consultanta) si Buildings Performance Institute Europe (BPIE) - Belgia.
De asemenea, conferintele beneficiaza de sprijinul a numeroase asociatii profesionale si patronate nationale din industria constructiilor.
Trofeul EURO-Constructii 2018 va fi decernat in cadrul a patru sectiuni de premiere, urmand a fi laureate cele mai importante companii care s-au remarcat in domeniile: dezvoltare & afaceri, inovatie si tehnologie, sustenabilitate & CSR si marci de incredere - Reliable Brands.
Trofeul EURO-Fereastra 2018 va fi decernat in cadrul a cinci sectiuni de premiere: dezvoltare & afaceri, inovatie si tehnologie, sustenabilitate & CSR, Reliable Brands si top producatori.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
Total stiri publicate: 23888
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

Autentificare

Agenda Constructiilor nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2018
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023