Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - INDEX COMPANII - IAMSAT MUNTENIA SA
PAGINA PERSONALIZATA


IAMSAT MUNTENIA SA

IAMSAT MUNTENIA SA

Adresa: Splaiul Unirii nr. 235-237, Bucuresti, S3
Telefon: 031/228.71.00
Fax: 021/317.38.10
Mobil: 0740-100.600
E-mail: secretariat[at]imsatmun.ro
Web site: www.imsatmun.ro
Domenii: Instalatii electrice si automatizari
Descriere activitate
Antreprenor general in domeniul instalatiilor pentru construcţii: executia tuturor categoriilor de instalatii: termice, climatizare, ventilatii, sanitare, stingere incendiu, electrice, automatizari, curenti slabi, BMS.
Prezentare companie/institutie
Istoria IAMSAT Muntenia a început în anul 1962, cu firma IMIA (Întreprinderea de Montaj Instalaţii de Automatizare), specializatã în domeniul instalaţiilor de automatizare. În perioada 1970-1979 aceasta şi-a extins activitatea în domeniul instalaţiilor electrice de joasã şi medie tensiune, apoi în domeniul telecomunicaţiilor şi, începând cu anul 1980, a devenit IMSAT (Întreprinderea de Montaj şi Service pentru Automatizãri şi Telecomunicaţii), dezvoltând şi activitãţi de service (mentenanţã) pentru instalaţii.
 
În anul 1993 Filiala Muntenia s-a desprins din IMSAT, dobândind personalitate juridicã proprie. S-a înfiinţat astfel noua firmã IMSAT Muntenia S.A., societate comercialã pe acţiuni, cu capital în totalitate privat, românesc.
 
Din anul 2011 firma şi-a modificat denumirea în IAMSAT MUNTENIA S.A.
 
Antreprenor general în domeniul instalaţiilor pentru construcţii, în prezent suntem specializaţi în execuţia tuturor categoriilor de instalaţii: termice, climatizare, ventilaţii, sanitare, stingere incendiu, electrice, automatizãri, curenţi slabi, BMS. Realizãm lucrãri complete de montaj, punere în funcţiune, mentenanţã şi service, derulând contracte de execuţie “la cheie” pentru proiectele de instalaţii în care ne implicãm.
 
Din anul 2005, în IAMSAT Muntenia funcţioneazã un sistem de management integrat calitate, mediu, sãnãtate şi securitate în muncã, confirmat prin obţinerea certificatelor ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001.
 
Din punctul de vedere al capacitãţii de producţie, firma dispune în prezent de un personal de peste 200 angajaţi proprii, permanenţi. Cu acest numãr de angajaţi, mult peste media firmelor de instalaţii din România, IAMSAT Muntenia este una dintre cele mai mari firme din ţarã cu acest profil.
Specialiştii noştri sunt autorizaţi ISCIR, ANRE, IGSU, MAI, AFER , etc.
 
Comparativ cu concurenţii noştri care activeazã pe aceeaşi piaţã a serviciilor de construcţii-instalaţii, IAMSAT Muntenia se distinge prin politica relaţiilor cu clienţii, orientatã pe o colaborare pe termen lung şi pe îmbunãtãţirea permanentã a calitãţii serviciilor furnizate.
 
Experienţa acumulatã în timp, în cei peste 50 ani de activitate pe piaţã, dobânditã pe parcursul sutelor de lucrãri finalizate cu succes de specialiştii nostri, este un avantaj major pe care îl deţinem.
 
Din aceste motive clienţii, beneficiarii şi colaboratorii noştri ne recomandã ca antreprenor de instalaţii performant şi competent, dar şi ca partener de încredere, cu o reputaţie excelentã pe piaţa instalaţiilor pentru clãdiri din România.
 
Ca mod de organizare, IAMSAT Muntenia este o societate pe acţiuni, cu capital integral românesc privat.

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
viarom
concelex
EDIT-Structural
quadratum
strabag nivel 1
CDS
ness project
siniat
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips
Ubitech
noark

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander