Agenda Constructiilor
Marti, 16 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - STC Partners isi extinde echipa cu doi profesionisti cu experienta pe piata imobiliara
STC Partners isi extinde echipa cu doi profesionisti cu experienta pe piata imobiliara
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 15 Iul 2024 10:41
Dezvoltatorul imobiliar STC Partners isi extinde echipa cu doi noi colegi. Rolul de Director de Vanzari este acoperit de Elena Palade, iar in functia de Director Tehnic este cooptat Bogdan Bazarea.
Elena Palade si Bogdan Bazarea sunt doi profesionisti cu experienta vasta in real estate. Elena a dobandit o expertiza complexa in cei peste 10 ani de cand lucreaza in vanzarile imobiliare, coordonand echipe in zona de rezidential si property management, in companiile Prime Estates sau VIB & Partners. De asemenea, Bogdan detine o experienta de peste 20 de ani in domeniul sau, gestionand de-a lungul carierei sale multe proiecte importante din piata, in companii precum Strabag sau CNO Construct. 
"Intreaga mea cariera a fost dedicata vanzarilor, sunt bucuroasa sa ma alatur unei echipe de profesionisti, cu care impartasesc aceleasi valori de lucru. Este o provocare pentru mine si cariera mea si imi doresc, alaturi de echipa STC Partners sa ducem si mai sus standardele de locuire din Romania – o misiune deja inceputa de dezvoltator", a declarat Elena Palade, Director Vanzari, STC Partners.
Recent, STC Partners a demarat dezvoltarea fazei a II-a a Quartier Azuga, cu o valoare totala a investitiei de peste 15 milioane de Euro. Aceasta faza include trei cladiri cu apartamente de 2, 3, 4 si 5 camere, cat si unitati spatioase de tip duplex pozitionate pe malul lacului, cu finalizare estimata pana la sfarsitul anului 2025. Faza I a lucrarilor de constructie la Quartier Azuga este in plina desfasurare, la cateva luni distanta de predarea catre clienti.
 
‘’M-am alaturat echipei STC Partners pentru ca exista o viziune comuna intre mine si partenerii companiei, care se datoreaza si faptului ca am colaborat multi ani cu Adi Steiner. Sunt incantat sa imi aduc contributia la proiectele semnate de STC Partners. Proiectul Quartier Azuga mi-a atras atentia inca de la lansare si pot spune, fara nicio indoiala, ca acesta este – in prezent – unul dintre cele mai bune si calitative proiecte din Bucuresti”, spune Bogdan Bazarea, Director Tehnic, STC Partners. 
 
STC Partners se angajeaza sa stabileasca noi standarde in domeniul rezidential, imbinand solutiile moderne de locuit cu responsabilitatea fata de mediu, totul realizat de o echipa diversa de profesionisti in real estate. “Ne aflam in plin proces de dezvoltare al companiei, astfel ca avem nevoie de profesionisti care sa ajute compania in aceasta noua etapa. Ne bucuram sa-l avem pe Elena si pe Bogdan alaturi de noi si suntem convinsi ca obiectivele noastre de expansiune vor fi atinse impreuna cu toata echipa noastra”, explica Adi Steiner, Partner, STC Partners. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
quadratum
SSAB
siniat
theda mar
EDIT-Structural
strabag nivel 1
Ubitech
concelex
Arduro
ERBASU CONSTRUCT
rigips
leviatan
MAKITA
CDS
SIGM
BogArt
ness project
konsent
viarom

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander