Agenda Constructiilor
Marti, 16 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - VGP livreaza un depozit de 20.000 mp catre Continental Tires Timisoara
VGP livreaza un depozit de 20.000 mp catre Continental Tires Timisoara
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 15 Iul 2024 11:47
VGP, furnizor european de spatii logistice si proprietati imobiliare semi-industriale de inalta calitate, anunta finalizarea celei de-a 8-a cladiri din VGP Park Timisoara odata cu livrarea depozitului catre Continental Tires Timisoara, care va utiliza aproximativ 20.000 mp pentru operatiunile de stocare a anvelopelor.
Noua cladire din VGP Park Timisoara ofera o suprafata totala de inchiriat de 32.768 mp, din care 8.209 mp sunt inca disponibili. Aceasta include facilitati de ultima generatie, precum iluminat LED avansat, contorizare inteligenta pentru gestionarea eficienta a energiei si un sistem de pompa de caldura aer-aer. Cladirea a fost proiectata sustenabil, vizand certificarea BREEAM Excellent, si include prevederi pentru adaugarea de panouri fotovoltaice pe acoperis pentru generarea de energie verde.
Pentru a indeplini cerintele specifice ale Continental Tires Timisoara, VGP a adaptat inaltimea cladirii la 10,3 metri, respectand reglementarile stricte pentru stocarea anvelopelor. Aceasta evidentiaza flexibilitatea si dedicarea VGP in indeplinirea nevoilor unice ale clientilor sai. Facilitatea include si sisteme specializate de prevenire a incendiilor, asigurand un mediu sigur care indeplineste cele mai inalte standarde de securitate. Parteneriatul cu Continental Tires Timisoara subliniaza capacitatea VGP de a oferi solutii imobiliare personalizate pentru clienti de top din industria auto, consolidandu-si reputatia ca partener de incredere pentru companiile de logistica si industriale.
 
 
VGP Park Timisoara este situat strategic in apropierea Aeroportului International Timisoara, facandu-l un important hub logistic si industrial. Parcul gazduieste deja sapte cladiri finalizate, deservind clienti din diverse sectoare, inclusiv transport, logistica, servicii de curierat, productie auto si electronice. Cu o suprafata de teren de 349.098 mp, VGP Park Timisoara ofera o suprafata totala de inchiriat de 178.861 mp, din care 10.728 mp sunt in prezent disponibili pentru noi chiriasi. Parcul ofera optiuni flexibile de extindere, facilitati moderne si inovatoare, servicii de suport cuprinzatoare, operatiuni eficiente din punct de vedere al costurilor si acces la o forta de munca calificata. Aceste caracteristici fac din VGP Park Timisoara o destinatie ideala pentru afacerile care doresc sa isi stabileasca sau sa isi dezvolte operatiunile. Unitatile sunt disponibile incepand de la 1.500 mp, cu optiunea de solutii personalizate pentru operatiuni logistice de mari dimensiuni.
VGP este dedicat furnizarii de cladiri de inalta calitate, eficiente din punct de vedere energetic si prietenoase cu mediul, contribuind la medii de lucru durabile si ecologice. Toate cladirile VGP sunt certificate conform standardelor BREEAM sau DGNB, reflectand angajamentul companiei fata de dezvoltarea durabila si impactul minim asupra mediului. Pentru toate cladirile sale noi, VGP vizeaza nivelul de clasificare BREEAM Excellent sau DGNB Gold.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
viarom
noark
ERBASU CONSTRUCT
concelex
Ubitech
Arduro
leviatan
EDIT-Structural
ness project
BogArt
theda mar
MAKITA
rigips
konsent
Acvatot 2019
CDS
CONCEPT STRUCTURE
siniat
strabag nivel 1
SIGM
SSAB

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander