Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home
IFT ROSENHEIM: 1.000 de experti in domeniul ferestrelor, reuniti in Bavaria Imprimare Email
Expozitii & Conferinte Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Ian 2013 08:25
Evenimentul reprezinta cea mai importanta platforma de comunicare stiintifica din bransa internationala a tamplariei termoizolante, fiind organizat in fiecare an la mijlocul lunii octombrie. Derulata sub patronajul institutului de specialitate IFT Rosenheim, manifestarea este un prilej de comunicare a celor mai noi modificari legislative si de detaliere a inovatiilor din domeniu, prilejuind reunirea a peste 1.000 de experti - reprezentanti ai mediului universitar si oficiali ai furnizorilor/producatorilor ce activeaza pe segmentul analizat.
In 2012, la Rosenheimer Fenstertage au participat 993 de specialisti.  Tema principala abordata in toamna acestui an a fost reprezentata de designul universal, alte subiecte referindu-se la: eficienta energetica si sustenabilitate, implementarea prevederilor regulamentului de comercializare a produselor de constructii (CPR), emisii de compusi organici volatili, concepte moderne de ventilatie, modalitati practice de montaj corect al ansamblurilor de ferestre etc. Provocarile lansate de abordarea energetica actuala, impusa din punct de vedere legislativ de autoritatile comunitare, se afla in plin proces de dezbatere publica, asigurand oportunitati reale pentru acele companii ce pun accent pe calitate, confortul utilizatorilor si valorile de siguranta in exploatare. Din acest motiv, atunci cand sunt proiectate si comercializate produse din categoria premium, expertii trebuie sa tina cont de concepte inovatoare, focalizandu-se, in mod expres, pe facilitarea utilizarii si pe posibilitatile de introducere a sistemelor automate. Un element ce reflecta interesul deosebit pentru imbunatatirea activitatii laboratorului este constituit, totodata, de consolidarea echipei manageriale, prin angajarea unui nou director executiv, in persoana dr. Martin Spitzner – un reputat specialist german in fizica imobilelor.    
 
***
IFT Rosenheim a realizat in 2012 o cifra de afaceri de aproximativ 17,2 milioane de euro, ceea ce constituie o majorare de 7,5%, in raport cu exercitiul financiar precedent. In prezent, organismul bavarez are 481 de membri, deruland 1.178 de contracte de colaborare cu parteneri din 28 de state (34% din vanzarile companiei provin din incasari consemnate in afara granitelor Germaniei).
Pentru informatii suplimentare, www.ift-rosenheim.de
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
siniat
quadratum
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
CDS
theda mar
MAKITA
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
Ubitech
viarom
leviatan
concelex
noark
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander