Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - NEPI a inceput lucrarile la un nou centru comercial, in Piatra Neamt
NEPI a inceput lucrarile la un nou centru comercial, in Piatra Neamt
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 25 Mai 2016 15:34
Dezvoltatorul New Europe Property Investments (NEPI) a inceput lucrarile de constructie a centrului comercial Shopping City Piatra Neamt, mall-ul urmand a fi inaugurat pana la sfarsitul acestui an. Cladirea va avea o suprafata construita de 33.000 mp (din care 28.000 mp inchiriabili) si va fi dezvoltata pe un teren de 7 hectare. "Vom contribui consistent la dezvoltarea economica a regiunii de nord-est prin generarea directa si indirecta a sute de locuri de munca si vom oferi locuitorilor, in premiera, optiunea de a gasi tot ce au nevoie intr-un singur loc. Si pentru dezvoltarea Shopping City Piatra Neamt vom continua traditia de colaborare si parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internationala, dupa reteta de succes pe care am aplicat-o si in alte centre comerciale ale noastre din tara", a declarat Tiberiu Smaranda, director executiv al NEPI.
Centrul va fi construit pe B-dul Decebal nr. 79, iar pentru integrarea armonioasa in comunitatea din Piatra Neamt a proiectului, dezvoltatorul a luat in considerare construirea a doua sensuri giratorii, care vor fluidiza traficul in zonele Decebal si Bistritei.
Conform datelor companiei, circa 80% dintre spatiile comerciale au fost inchiriate sau se afla in negocieri avansate, centrul urmand a gazdui primul cinematograf multiplex din regiune (Cinema City).
Supermarketul-ancora va fi dezvoltat de Carrefour, care va deveni unul dintre cei mai importanti angajatori din oras.
***
NEPI este un grup de investitii si dezvoltare listat la Busele de Valori din Johannesburg (JSE), Londra (LSE) si Bucuresti (BVB). Grupul a fost infiintat in anul 2007 pentru a achizitiona, a dezvolta si a gestiona cele mai importante proprietati pe zona de retail din tarile emergente ale Uniunii Europene, cu potential de crestere pe termen lung. De-a lungul timpului, NEPI si-a consolidat un portofoliu solid de proprietati si a dezvoltat proiecte in Romania, Serbia, Slovacia si Cehia. Strategia de dezvoltare se concentreaza pe expansiunea pe segmentul de retail si al birourilor de clasa A.
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
leviatan
EDIT-Structural
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
concelex
siniat
viarom
quadratum
Ubitech
strabag nivel 1
ness project
theda mar
CDS
rigips
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander