Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HUF HAUS: Premiu Home of the Future pentru sistemul de incalzire cu gheata
HUF HAUS: Premiu Home of the Future pentru sistemul de incalzire cu gheata
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Ian 2017 18:26
HUF HAUS a obtinut distinctia „Home of the Future” la Association of Gas Safety Managers (AGSM) Supplier Excellence Awards 2016, pentru instalatia sa de incalzire pe baza de gheata. Acest sistem inovator reprezinta o sursa de incalzire de sine statatoare si vine in sprijinul ideii conform careia un mod de viata sustenabil poate fi obtinut cu ajutorul arhitecturii contemporane si al tehnologiilor de ultima generatie.
„Este o mare onoare pentru noi sa primim trofeul <<Home of the Future>>, acesta venind ca o recunoastere a eforturilor depuse de specialistii nostri in vederea dezvoltarii constante de noi tehnologii care sa indeplineasca dorintele clientilor nostri. Prin efortul lor si cu ajutorul partenerilor nostri de incredere, HUF HAUS a devenit un reper al arhitecturii moderne in intreaga lume, cu o traditie in excelenta de peste un secol”, a declarat Georg Huf, Managing Director HUF HAUS.
Aceasta tehnologie inovatoare si prima de acest tip a fost instalata in casa de prezentare HUF HAUS din Wezbridge, Surrey (Marea Britanie) si a fost proiectata in colaborare cu Viessmann, optand pentru sistemul de stocare a ghetii, un nou pachet usor de instalat, ce furnizeaza o sursa de caldura regenerabila pentru incalzirea sau racirea unei cladiri si a apei calde.
Sistemul include unul sau mai multe bazine dotate cu o tehnologie de extragere si regenerare a caldurii, care sunt umplute cu 10 de apa si montate in pamant. In timpul procesului de tranzitie al apei in gheata, energia este acumulata, iar un bazin de aceste dimensiuni genereaza echivalentul caldurii rezultate din aproximativ 100 de litri de combustibil. Aceasta metoda inovatoare, impreuna cu un panou solar, reprezinta o sursa de caldura de sine statatoare.
 
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
MAKITA
EDIT-Structural
ness project
rigips
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
siniat
Acvatot 2019
Ubitech
viarom
leviatan
CDS
noark
concelex

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander