Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TERAPLAST a donat materiale pentru reparatia acoperisului unei scoli
TERAPLAST a donat materiale pentru reparatia acoperisului unei scoli
Oportunitati & Comunicate Publicat de Elena Icleanu 12 Oct 2017 07:35
Grupul TeraPlast a venit in ajutorul elevilor si profesorilor de la Scoala Primara Mogoseni, comuna Nimigea, judetul Bistrita-Nasaud, cu o donatie de materiale necesare pentru reparatia acoperisului scolii, afectat in urma furtunii din 17 septembrie a.c. Fenomenele meteo extreme de la mijlocul lunii septembrie au provocat pagube materiale semnificative la aceasta scoala, avariind serios acoperisul institutiei. Pentru a contribui la repararea scolii, TeraPlast a livrat 500 mp de tabla Wetterbest, pentru refacerea acoperisului. La aceasta s-au adaugat parazapezi, precum si accesorii pentru montaj. Proiectul de reparatie al acoperisului a fost finalizat cu succes.
„Ne bucuram ca am putut oferi elevilor de la Scoala Primara din Mogoseni posibilitatea de a reveni la scoala in cele mai bune conditii dupa furtuna care a afectat o buna parte din tara. Aceasta donatie este o dovada in plus a angajamentului asumat de grupul Teraplast de a se implica in procese de reabilitare si de a oferi produse si sisteme din domeniul constructiilor. Este un gest firesc pe care il facem in preocuparea noastra permanenta de a identifica solutii pentru oameni si pentru mediul in care traim, fiind gata sa venim cu actiuni concrete ca sa sustinem comunitatea”, a declarat Mirela Pop, directorul general al TeraPlast.
Tigla Wetterbest, utilizata la repararea acoperisului scolii, este produsa de firma Depaco, care face parte din grupul TeraPlast.
***
Cu o traditie de 120 de ani, grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare procesator de PVC din Romania si unul dintre cei mai importanti producatori de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor. Portofoliul de produse al grupului este structurat pe sase linii de business: Instalatii & Amenajari, Profile tamplarie, Granule, Panouri termoizolante, Structuri metalice zincate si Tamplarie termoizolanta. Facilitatile de productie ale companiilor din grup sunt localizate in Parcul Industrial TeraPlast, dezvoltat pe o suprafata de peste 200.000 mp, in extravilanul municipiului Bistrita. In perioada 2007-2014 compania a investit peste 260 de milioane de lei in dezvoltarea si modernizarea capacitatilor de productie, dar si in extinderea portofoliului de produse.
Incepand din 2 iulie 2008 TeraPlast este listata la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
quadratum
siniat
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
concelex
Acvatot 2019
theda mar
ness project
viarom
CDS
strabag nivel 1
rigips
noark
MAKITA
EDIT-Structural

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander