Agenda Constructiilor
Marti, 23 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRIMARIA IASI intentioneaza sa construiasca un pasaj care sa lege zona centrala
PRIMARIA IASI intentioneaza sa construiasca un pasaj care sa lege zona centrala
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Oct 2017 12:29
Primaria Municipiului Iasi intentioneaza sa construiasca un pasaj care sa lege zona centrala, mai exact str. Anastasie Panu, de cartierul Tatarasi. Pasajul Anastasie Panu ar urma sa fie subteran si implica o serie de transformari in zona Bas Ceaus.
„Am trimis o somatie ca pana la 31 decembrie sa fie desfiintate chioscurile funerare din zona Bas Ceaus. Nu vrem sa incurcam comertul de pompe funebre, dar el trebuie sa se desfasoare langa cimitire, in spatii dedicate. Este o zona insalubra, funebra, nu arata deloc bine. Sunt suprafete care apartin Municipiului Iasi. Le vom elibera pentru a putea incepe programul de proiectare a viitorului pasaj Anastasie Panu. Acesta va presupune construirea unei giratii pe bulevardul Tudor Vladimirescu cu racordare spre zona Tatarasi. Totodata, am dispus inventarierea tuturor proprietatlior publice si private din zona bd. Anastasie Panu spre str. Elena Doamna. Planul este de a incepe demersurile pentru realizarea unui pasaj subteran in prelungirea bd. Anastasie Panu, prin bd. Tudor Vladimirescu, spre Tatarasi. Inventarierea este in mare parte realizata si va presupune schimburi de parcele, reconfigurari de parcele sau achizitii ori expropieri. Sa speram ca vom gasi cea mai scurta cale pentru a putea duce proiectul la bun sfarsit intr-un termen rezonabil. Dupa ce gasim configuratia proprietatilor, pe baza lor vom defini si tema de proiectare si vom demara licitatia”, a afirmat primarul Mihai Chirica.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
ness project
quadratum
concelex
MAKITA
noark
rigips
Acvatot 2019
Ubitech
CDS
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
viarom
leviatan
EDIT-Structural
theda mar
siniat

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander