Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CFR: Constructorul somat sa finalizeze lucrarile pentru traseul Podul Mures - Coslariu
CFR: Constructorul somat sa finalizeze lucrarile pentru traseul Podul Mures - Coslariu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Apr 2018 06:59
Directorul General al CFR SA, Ion Gavrila, s-a aflat in aceste zile pe santierele feroviare din centrul tari unde, impreuna cu reprezentantii firmelor de constructii si de consultanta, verifica stadiul de executie a lucrarilor de modernizare pe tronsonul de cale ferata Simeria - Sighisoara (173,47 km). Discutiile purtate intre reprezentantii companiei si cei ai firmelor de constructii si de consultanta s-au concentrat in special pe zonele unde au aparut probleme tehnice in timpul executiei lucrarilor si pe solutiile identificate, astfel incat sa nu mai existe abateri de la graficele de lucru stabilite.
De asemenea au fost verificate obiectivele feroviare finalizate, precum si stadiul de executie a lucrarilor aflate in desfasurare la ora actualala linii, peroane, punctele de oprire, poduri, tuneluri sau substatii de tractiunede pe intregul traseu Sighisoara - Atel - Micasasa - Coslariu - Vintu de Jos - Simeria, unde se inregistreaza un grad de executie cuprins intre 83% si 98%. Directorul General al CFR SA a solicitat constructorului ca in termen 4 luni de zile sa finalizeze lucrarile din zona variantei de traseu Podul Mures - Coslariu, zona aflata pe sectia Coslariu - Micasasa. Lucrarile in aceasta zona au inregistrat intarzieri in executie din cauza problemelor aparute la terenul de fundare.
“In aceasta zona s-au definit 6 tronsoane experimentale, s-au facut deja expertize si studii de fundare pentru stabilirea capacitatii tehnice de teren, deci din acest moment aveti la dispozitie 4 luni pentru terminarea lucrarilor in zona”, le-a transmis constructorilor Ion Gavrila, Director General al CFR SA.
Directorul General al CFR SA le-a reamintit totodata constructorilor ca se asteapta la o implicare proactiva in ceea ce priveste calitatea lucrarilor si respectarea termenelor de finalizare, iar orice problema care poate afecta asigurarea unui front normal de lucru sa fie analizata pe viitor in mod direct intre constructor, consultant si reprezentantii companiei. La finalul acestei vizite de lucru, reprezentantii CFR SA vor purta discutii, pe marginea organizarii lucrarilor pe santiere si a graficelor de executie programate, si cu reprezentantii constructorilor care modernizeaza infrastructura si suprastructura feroviara pe cele 4 santierele deschise intre Gurasada si Km 614.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
Acvatot 2019
quadratum
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
ness project
CONCEPT STRUCTURE
rigips
viarom
Ubitech
strabag nivel 1
leviatan
concelex
EDIT-Structural
CDS
noark
MAKITA

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander