Agenda Constructiilor
Marti, 23 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SIEMENS semneaza Carta Diversitatii si promoveaza egalitatea de sanse
SIEMENS semneaza Carta Diversitatii si promoveaza egalitatea de sanse
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Apr 2018 16:04
Siemenes Romania a semnat Carta Diversitatii, continuand si intarind astfel angajamentul companiei de sustinere si promovare a diversitatii, egalitatii de sanse si incluziunii sociale, atat intern, cat si extern.
„Diversitatea este un resort al inovatiei si al progresului, iar respectarea si promovarea acestor valori reprezinta pentru Siemens un etalon in ceea ce priveste politicile de resurse umane, stilul de management, dar si comportamentul angajatilor. Suntem mandri de faptul ca aceste principii sunt valori cheie pentru Siemens Romania”, a declarat Titus Loew, CFO Siemens Romania.
Managementul diversitatii este in cadrul Siemens SRL, inca de la infiintare, un element cheie in cultura organizatiei. Compania promoveaza activ la nivel intern si extern incluziunea, egalitatea de sanse si non-discriminarea, recunoscand si pretuind diferentele si aptitudinile fiecarei persoane.
“Valorile Siemens se regasesc in principiile care stau la baza acestui document, iar aderarea companiei la acestea in mod public este un pas natural pentru o cultura organizationala bazata pe respect, incredere si promovare a diversitatii sub toate formele ei”, a declarat Anca Tudorache, HR Manager Siemens Romania.
Cu o istorie de 113 ani in Romania, Siemens are pe plan local peste 2000 de angajati si opereaza 4 fabrici, in Sibiu si Buzias si 4 centre de cercetare-dezvoltare, in Brasov, Bucuresti si Cluj-Napoca. Compania are trei directii strategice de dezvoltare: electrificare, automatizari si digitalizare.
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
quadratum
Acvatot 2019
EDIT-Structural
MAKITA
CDS
noark
siniat
CONCEPT STRUCTURE
viarom
rigips
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
concelex
Ubitech
strabag nivel 1
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander