Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DEBUT lucrari Complex Rezidential Parc du LAC - Baneasa - Pipera - La GLOIRE
DEBUT lucrari Complex Rezidential Parc du LAC - Baneasa - Pipera - La GLOIRE
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Iun 2018 06:23
Antreprenorul Andrei Iusut, detinatorul dezvoltatorului imobiliar La GLOIRE, mizeaza pe piata imobiliara prin proiectele de tip rezidential boutique accesibile, proiecte ce ofera conditii de lux fara ca pretul sa fie prohibitiv. Primul complex dezvoltat este proiectul rezidential Pipera Vlad Tepes - La GLOIRE, iar in iulie vor fi demarate lucrarile la al doilea: Complexul Rezidential Parc du LAC - Baneasa - Pipera - La GLOIRE.
"Zona de rezidential boutique accesibil reprezinta o nisa pe care am reperat-o. A aparut deoarece piata e polarizata. Pe de o parte, exista dezvoltarile considerate ieftine, cu apartamente mici, fara design, sau cladirile inalte, tip bloc comunist «restilizat», fara identitate. Pe de alta, exista dezvoltari desemnate drept premium, extrem de scumpe, aproape inaccesibile pentru marea majoritate a populatiei. Rezidential boutique accesibil e un concept care vizeaza cumparatorii foarte informati, atenti la toate detaliile, care isi doresc o alternativa la cele doua tipuri de imobile care domina piata", declara Andrei Iusut, detinatorul dezvoltatorului imobiliar La GLOIRE.
Rezidential boutique accesibil in cifre
Complexul Rezidential Parc du LAC - Baneasa - Pipera - La GLOIRE se va afla in zona Baneasa /Pipera, chiar pe malul lacului Valea Saulei. El va cuprinde 47 apartamente confortabile cu suprafete generoase si compartimentari moderne, intre doua si patru camere, cu terase ample si parcare subterana. Spatiul verde adiacent reprezinta peste 60% din suprafata ansamblului. Suprafetele teraselor vor varia de la 15 metri patrati la 110 de metri patrati. Confortul fiecarui apartament va fi asigurat de finisaje de cea mai buna calitate si de toate facilitatile unei locuinte durabile, moderne si usor de intretinut. Termenul de finalizare a Complexului Rezidential Parc du LAC - Baneasa - Pipera - La GLOIRE este octombrie 2019. Preturile unui apartament variaza de la 79999 de euro + TVA pana la 177999 de euro + TVA.
Investitia in primul complex residential boutique (Pipera Vlad Tepes - La GLOIRE) s-a ridicat la 2,5 milioane de euro, mare parte din aceasta fiind alocate terenului, executiei in sine si proiectarii. Ansamblul rezidential cuprinde 31 de apartamente confortabile cu suprafete generoase si compartimentari moderne, parcare subterana, gradini private la parter si cu terase foarte mari, utilizand in mod inteligent spatiul verde adiacent, care reprezinta peste 50% din suprafata ansamblului. Toate cele 17 apartamente ale complexului au fost vandute in primele cinci luni de la punerea lor in vanzare.
Andrei Iusut este un antreprenor cu experienta pe piata din Romania, cunoscut pentru dezvoltarea afacerii de familie Divan Group (ce include brandurile Divan, reteaua fast food Divan Express si restaurantele Meze Taverna si Kuzina, toate plasate in zona centrala a Bucurestiului). El a vandut toate operatiunile la inceputul anului 2017.
Despre La GLOIRE
La GLOIRE este un fond de investitii romanesc cu capital privat, avand parteneri companii si corporatii cu capital privat. Investim in principal in domeniul imobiliar, fiind activi in sudul si sud-estul Europei. Strategia noastra este sa oferim solutii pentru cresterea si aportul de valoare adaugata pentru capitalul clientilor nostri si sa oferim o baza stabila pentru investitii pe termen lung, cu risc scazut.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
siniat
quadratum
Acvatot 2019
viarom
theda mar
concelex
rigips
Ubitech
MAKITA
ness project
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
noark
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander