Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GLOBALWORTH incepe Tower 3 Campus, urmeaza Square si extindere Green Court
GLOBALWORTH incepe Tower 3 Campus, urmeaza Square si extindere Green Court
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Iun 2018 06:37
Globalworth, cel mai important investitor pe piata de birouri din Europa Centrala si de Est, incepe constructia ultimei faze in dezvoltarea centrului de business Globalworth Campus, cladirea Tower 3, cu o suprafata inchiriabila totala de aproximativ 35.000 de metri patrati.
“Globalworth Campus este un proiect de referinta din portofoliul nostru, oferind atat spatii de birouri, cat si de retail, precum si o serie de facilitati pentru angajatii partenerilor nostri, toate realizate dupa cele mai recente standarde in domeniu. Complexul de birouri va fi finalizat la finalul anului viitor si a fost deja foarte bine primit pe piata locala. Companii de renume au ales sa-si deschida sau sa-si extinda activitatea in cladirile noastre datorita caracteristicilor tehnice de inalta calitate, a specificatiilor prietenoase cu mediul si a locatiei usor accesibile. Ambele cladiri finalizate, Tower 1 si Tower 2, sunt inchiriate si suntem deja in negocieri avansate pentru spatiile din ultima cladire de birouri, Tower 3”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing Globalworth.
Globalworth Campus va cuprinde trei turnuri de birouri cu o suprafata inchiriabila de 92.000 mp si 760 locuri de parcare, precum si zone verzi si o sala de conferinte de mari dimensiuni. Cladirea Tower 1 a fost finalizata in iulie 2017, iar suprafata acesteia, de 29.000 mp, este inchiriata catre Amazon si Honeywell. A doua cladire de birouri din cadrul proiectului, Tower 2, a fost finalizata in aprilie 2018, oferind o suprafata suplimentara de 28.000 mp. Chiriasii care isi vor desfasura activitatea aici sunt Stefanini Romania, Mazars Romania, Chain IQ si P4Cards.
Globalworth dezvolta acum ultima cladire de birouri din Campus, Tower 3, care va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 35.000 mp. Mai mult, pana la finalul lui 2019, proiectul va integra si unul dintre cele mai mari centre de conferinte din Bucuresti, dezvoltat la cele mai inalte standarde existente pe piata. Globalworth Campus este in curs de obtinere a certificarii BREEAM.
In plus, compania are in plan constructia celei de-a patra cladiri din complexul Green Court, dezvoltata dupa aceleasi standarde ale celor trei deja existente, atat din punct de vedere architectural, precum si al calitatii si al eficientei energetice. De asemenea, planuieste sa demareze lucrarile de constructie pentu cladirea Globalworth Square, situata in imediata vecinatate a complexului de birouri.
Despre Globalworth
Globalworth este o companie de investitii imobiliare care activeaza in Europa Centrala si de Est, listata pe segmentul AIM al Bursei de Valori de la Londra. Compania a devenit principalul investitor pe piata de cladiri de birouri din Romania si a pus bazele unei platforme semnificative de investitii in Polonia, printr-o participatie de 68,4% in Globalworth Poland, denumit anterior Griffin Premium R.E .. N.V. (GPRE), un investitor care activeaza pe piata poloneza de real estate, listat la Bursa de Valori din Varsovia. Globalworth achizitioneaza, dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si in sectorul de logistica/industrie usoara, in locatii premium, prin intermediul carora beneficiaza de venituri din inchirierea de spatii catre companii de top din intreaga lume. Gestionat de aproximativ 110 profesionisti in Romania si Polonia, portofoliul companiei are o valoare totala de 2 miliarde de euro, peste 90% dintre aceasta fiind reprezentata de active producatoare de venit, preponderent in sectorul de birouri, inchiriate catre aproximativ 440 de companii nationale si multinationale din 28 de tari si 37 de sectoare de activitate. In Romania, Globalworth este prezenta in Bucuresti, Timisoara si Pitesti, iar in Polonia, in orasele Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
quadratum
EDIT-Structural
siniat
CONCEPT STRUCTURE
CDS
ERBASU CONSTRUCT
noark
Acvatot 2019
theda mar
leviatan
ness project
strabag nivel 1
concelex
rigips
viarom
MAKITA

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander