Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - CARRARA: Piatra naturala va fi o provocare frumoasa pentru arhitecti, in 2017
CARRARA: Piatra naturala va fi o provocare frumoasa pentru arhitecti, in 2017
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 17 Ian 2017 10:55
Piatra naturala a castigat teren in amenajarea proiectelor mari in 2016 si in acest an va reprezenta o provocare frumoasa pentru arhitecti si designeri, potrivit opiniei lui Bogdan Cristescu, directorul general al companiei Carrara Design Mar, specializata in productia si comercializarea decoratiunilor realizate din piatra naturala (marmura, granit, travertin, onix, cuartit) si materiale compozite. Compania detine un sediu si un showroom in Popesti-Leordeni, avand afaceri anuale de circa 800.000 de euro. "Anul acesta, dorim sa includem in oferta materiale noi, precum ceramica, sticla si cuart recompus, prin intermediul colaboratorilor nostri externi. Estimam ca va fi un an bun pentru piata de piatra naturala, chiar daca decizia de achizitie va continua sa fie determinata mai ales de pret si apoi de model sau nuanta", a declarat Bogdan Cristescu.
In ceea ce priveste piata locala de piatra naturala, aceasta se inscrie pe un trend de crestere de cativa ani, ceea ce a determinat acutizarea competitiei. "Valoarea pietei a scazut, cu siguranta, in 2016, avand in vedere cresterea concurentei, ce a pus presiune pe preturile de comercializare. Romanii incearca sa se alinieze la trendurile europene in ceea ce priveste pardoselile alternative, cautand, deopotriva, unicitatea unui design personalizat si diferentiat, dar si functionalitatea si modernismul spatiilor interioare", a precizat managerul Carrara Design Mar.
Infiintat in anul 1994, grupul Carrara Marmura si Granit produce si comercializeaza elemente de amenajare realizate din piatra naturala si materiale compozite, fiind specializat in principal in debitarea, prelucrarea si slefuirea marmurei, granitului si cuartului compozit. Compania detine doua hale de productie in incinta Viscofil Center, din Popesti-Leordeni si un birou in zona Dorobantilor, din Bucuresti.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
viarom
rigips
CDS
concelex
noark
leviatan
FRONTALE
Ubitech
ness project
theda mar
quadratum

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander