Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - FIROS-MINDO: Grupul si-a propus vanzari de 18 milioane de euro in 2015
FIROS-MINDO: Grupul si-a propus vanzari de 18 milioane de euro in 2015
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 25 Feb 2015 14:22
Grupul de firme Firos - Mindo, companii detinute de SIF Muntenia, si-a propus pentru anul 2015 realizarea unei cifre de afaceri de 80 milioane de lei (circa 18 milioane de euro), in crestere cu 10% fata de nivelul din 2014. Companiile isi consolideaza, astfel, pozitia a patra in topul producatorilor locali de mortare uscate si adezivi din Romania, potrivit unui comunicat oficial emis recent de societati. Anul trecut, Mindo SA - Dorohoi a finalizat o investitie de circa un milion de euro intr-o linie de productie a mortarelor uscate, cu o capacitate de 80.000 de tone/ an si o linie completa de uscare a nisipului.
In luna februarie 2015, Adunarea Generala a Actionarilor Mindo SA a aprobat efectuarea demersurilor legale necesare in vederea tranzactionarii actiunilor societatii pe sistemul alternativ administrat de Bursa de Valori Bucuresti. Hotararea are la baza prevederile legii 194/2004, cu modificarile si completarile ulterioare si reglementarile emise de ASF, care clarifica statutul pietei Rasdaq. "In contextul evolutiei Mindo SA, decizia actionarului majoritar de a mentine societatea deschisa reconfirma potentialul de crestere al companiei. De asemenea, ne afirmam pe aceasta cale increderea in Bursa de Valori Bucuresti ca perspectiva de finantare si asiguram investitorii ca vom fi un model de transparenta si deschidere si pe viitor", a declarat Tiberiu Stratan, presedintele Consiliului de Administratie al Mindo SA.
***
Mindo SA este specializata in industria extractiva (nisipuri cuartoase si bile de silex), exploatand initial zacamantul de la Miorcani si apoi cel de la Hudesti, in judetul Botosani. Incepand din anul 2004, compania si-a extins domeniul de activitate, orientandu-se spre piata materialelor de constructii, prin punerea in functiune a unei linii de productie a mortarelor uscate si adezivilor pe baza de ciment. In prezent, activitatea principala a societatii o reprezinta fabricarea mortarului, iar domeniile secundare includ fabricarea de polistiren expandat, de nisipuri cuartoase si fainuri de silice destinate in special industriei materialelor de constructii.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
viarom
FRONTALE
CDS
rigips
leviatan
theda mar
noark
quadratum
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
ness project
strabag nivel 1
Ubitech
concelex

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander