Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - HENKEL si-a propus o crestere medie de pana la 4% a afacerilor, pana in 2020
HENKEL si-a propus o crestere medie de pana la 4% a afacerilor, pana in 2020
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 18 Nov 2016 10:15
Intr-un mediu economic estimat a se mentine volatil si incert, conducerea grupului german Henkel, ce deruleaza in Romania afaceri anuale de circa 140 milioane de euro, estimeaza ca va inregistra cresteri organice anuale cuprinse intre 2% si 4% pana in anul 2020. Conform datelor incluse in strategia pe termen scurt si mediu denumita "Henkel 2020" si publicata recent, activitatea pe pietele emergente se va dezvolta substantial in urmatorii patru ani. Totodata, cresterile estimate pentru urmatorii ani vor avea drept principale motoare evolutii la nivelul tuturor celor trei mari grupe de activitate (aditivi/ tehnologii, cosmetice si bunuri de larg consum), accelerarea procesului de digitalizare, flexibilitatea si cresterea fluxului de numerar.
"Ne vom construi viitorul pe fundamente solide, ce ne vor permite sa crestem profitabil in anii urmatori. Avem un istoric excelent al afacerilor, un portofoliu balansat si variat cu marci de traditie, tehnologii inovatoare si ocupam pozitii dominante pe mai multe piete atractive", a declarat Hans Van Bylen, CEO al grupului Henkel.
Vanzarile inregistrate de companie in trimestrul al treilea al acestui an s-au plasat la 4,7 miliarde euro, fiind consemnata o crestere organica de 2,8% si nominala de 3,4% fata de aceeasi perioada din 2015. Incasarile de pe pietele emergente s-au majorat, din punct de vedere organic, cu 6,7%. Vanzarile de adezivi si mortare din acest interval au generat o crestere organica de 2,5%, incasarile nominale ajungand la 2,27 miliarde euro. "Pietele emergente au continuat sa inregistreze performante foarte bune. Vanzarile de adezivi din America Latina au crescut, procentual, cu doua cifre, cele din Europa de Est s-au majorat semnificativ, la fel ca afacerile din Asia (cu exceptia Japoniei). Vanzarile de pe pietele mature s-au redus usor, cu exceptia celor din America de Nord", se arata in raportul trimestrial al companiei.
Pentru intregul an in curs, conducerea Henkel estimeaza o crestere organica de 2%-4% a cifrei de afaceri.
 
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
rigips
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
viarom
Ubitech
noark
EDIT-Structural
leviatan
siniat
ness project
CDS
concelex
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander