Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - tesa tape: Vanzari de circa 9 milioane de euro, estimate in 2016
tesa tape: Vanzari de circa 9 milioane de euro, estimate in 2016
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 29 Sep 2016 10:53
Producatorul de benzi adezive tesa tape SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, a inregistrat o cifra de afaceri de circa 4,5 milioane de euro in primele sase luni din 2016, pentru intregul an in curs conducerea companiei estimand vanzari totale de 9 milioane de euro. tesa® acorda o importanta deosebita industriei de materiale pentru izolatii in constructii si dezvolta permanent game de produse de fixare pe termen lung a acestor materiale. Printre cele mai bine-vandute produse din portofoliul nostru se afla cele destinate productiei de usi si ferestre, partitionarii peretilor de sticla, placarilor cu diverse materiale, montarii profilelor pentru ferestre/ panourilor pentru fatade/ profilelor de protectie etc.", a declarat Dumitru Cristian, Key Account Manager al diviziei de Constructii si Electrocasnice din cadrul tesa tape Romania.
Actualmente, la nivel national, compania detine stocuri de benzi adezive pentru diverse utilizari in valoare totala de circa 700.000 de euro, planurile pe termen scurt si mediu ale societatii vizand extinderea activitatii cu o medie de 8%-12% pe an.
tesa tape SRL face parte din grupul german tesa SE, unul dintre principalii producatori globali de produse si solutii de sisteme autoadezive. Inca din 1941, tesa® reprezinta marca-umbrela utilizata pentru toate produsele autoadezive fabricate de grup. Numele acopera o gama variata de solutii de sisteme diferite pentru aplicatii industriale si profesionale, precum si aproximativ 300 de produse destinate consumatorilor.
Grupul german acorda o mare atentie departamentului de cercetare si dezvoltare, dezvoltand, in medie, circa 70 de patente noi pe an. Printre cele mai noi sisteme incluse in oferta companiei se afla gama de fixare tesa® ACXᵖᴵᵘˢ, sortimente ce depasesc performantele metodelor conventionale de fixare prin optimizarea proceselor de productie, dar se disting si prin calitatea si estetica produselor finite realizate cu ajutorul acestora. Printre principalele proprietati ale noilor sisteme de fixare se afla compensarea tensiunii si disiparea stresului, absorbtia socurilor, riscul diminuat de coroziune, protectia impotriva prafului si umiditatii, montajul invizibil etc.
Grupul tesa SE a raportat pentru 2015 vanzari totale de 1,14 miliarde euro, in crestere cu aproape 6% fata de nivelul din 2014, avand peste 7.000 de produse in portofoliu si lucrand cu mai mult de 4.000 de angajati.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
MAKITA
leviatan
viarom
CDS
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ness project
FRONTALE
noark
concelex
strabag nivel 1
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
rigips

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander