Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CTP anunta planurile de dezvoltare pentru 2018
CTP anunta planurile de dezvoltare pentru 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Ian 2018 15:40
CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, isi consolideaza in 2018 statutul de cel mai mare proprietar de spatii de depozitare si productie din zona Bucurestiului. Astfel, compania va finaliza mai multe depozite si va demara noi constructii in cele trei parcuri logistice pe care le detine in vecinatatea capitalei: CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest si CTPark Bucharest North (fostul Chitila Logistic Park). Pana la finele lui 2018, se estimeaza ca suprafata cumulata a acestora va fi de aproximativ 680.000 m2. La nivelul intregului sau portofoliu national, CTP are planificata o extindere de minimum 300.000 m2.
Noul an va fi marcat de un proces puternic de dezvoltare in vestul Bucurestiului, unde compania detine trei proprietati. In total, in 2018 este programata livrarea a circa 236.000 m2 langa Bucuresti, repartizati astfel:
- In CTPark Bucharest se construieste o cladire de 50.000 m2 cu finalizare estimata pentru intervalul Q1 - Q2 2018;
- In CTPark Bucharest West sunt in constructie trei depozite cu o suprafata totala de
175.000 m2 a caror finalizare este programata in Q1 - Q3 2018;
- In CTPark Bucharest North (fostul Chitila Logistic Park) a fost inceputa, la finalul lui 2017, prima etapa de dezvoltare a circa 11.000 m² de noi spatii de depozitare ce au ca termen de livrare Q4 2018;
De asemenea, in cursul acestui an vor fi terminate lucrarile de modernizare din parcul logistic situat in localitatea Chiajna (fostul Phoenix Logistics Center), care a fost achizitionat de CTP in 2017 si integrat in CTPark Bucharest. Ultima etapa a procesului de renovare si modernizare va incepe in Q2 2018 si se va incheia in Q3 a.c.
“In 2018 vom continua sa ne dezvoltam rapid, in acelasi ritm pe care l-am avut anul trecut, care a fost cel mai bun an al CTP pe piata romaneasca. Ne-am propus sa ne concentram in mod egal pe constructii si pe achizitii de noi proprietati. In zona Bucurestiului continuam sa construim intens, pentru ca, in mod evident, aici exista cea mai mare cerere de inchiriere de pe piata. Cea mai mare suprafata de noi spatii de depozitare va fi livrata in CTPark Bucharest West, parc pe care suntem decisi sa il aducem, in urmatorii doi ani, in pozitia de cea mai intinsa proprietate logistica si industriala din Europa de Est. Asadar, ne vom consolida pozitia de lideri in ceea ce priveste portofoliul de spatii detinute atat in preajma Bucurestiului, dar si la nivelul tarii. Vom continua procesele de extindere incepute anul trecut in parcurile noastre din tara, dar vom demara si constructii noi”, a declarat Ana Dumitrache, co-country head al CTP Romania.
Pentru anul in curs, CTP are prevazuta, printre alte proiecte, finalizarea dezvoltarilor demarate in parcurile din Timisoara si Cluj, precum si continuarea dezvoltarii parcului de la Pitesti.
Despre CTP
CTP este un dezvoltator si administrator full-service de proprietati comerciale, specializat in livrarea si managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internationale si locale de prim rang, care fac investitii strategice noi sau isi extind operatiunile in Europa Centrala si de Est. CTP detine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrala, cu peste 4,1 milioane de metri patrati de spatii de clasa A, in peste 80 de puncte strategice.
In Romania, CTP este cel mai mare dezvoltator si administrator de spatii logistice si industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafata inchiriabila situati in zece orase: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitesti, Salonta, Sibiu, Timisoara si Turda.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
MAKITA
concelex
rigips
Ubitech
noark
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
CDS
strabag nivel 1
ness project
quadratum
EDIT-Structural
theda mar
siniat
viarom
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander