Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CTP: Premiu pentru Excelenta in Dezvoltare si Afaceri, la gala EURO-Constructii 2018
CTP: Premiu pentru Excelenta in Dezvoltare si Afaceri, la gala EURO-Constructii 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Mai 2018 16:00
CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, a castigat distinctia pentru Excelenta in Dezvoltare si Afaceri, la cea de-a cincea editie a Galei Premiilor EURO-Constructii. Premiul a fost inmanat marti, 15 mai, Iuliei Busca - Commercial & Business Development Manager al CTP Romania - in cadrul ceremoniei de decernare care a avut loc in Bucuresti. CTP a primit aceasta distinctie in semn de recunoastere pentru contributia sa importanta in domeniul constructiilor sustenabile si pentru rolul sau de lider de piata in dezvolarea de cladiri industriale si logistice la nivel national. Gala este parte integranta a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii.
“Suntem foarte bucurosi sa primim acest premiu, care reprezinta o recunoastere a ritmului nostru accelerat de crestere si a standardelor de inalta calitate a dezvoltarilor noastre din toata tara. CTP este complet dedicat clientilor sai si nevoilor lor, iar viziunea companiei este centrata pe livrarea celor mai bune depozite de clasa A, atat din punct de vedere tehnic, cat si al respectarii normelor de protectie a mediului. Succesul nostru este in mod cert rezultatul cooperarii excelente pe care o avem cu clientii nostri, cu mediul bancar, autoritatile locale si cu partenerii, iar pentru acest lucru le suntem foarte recunoscatori. Tinta noastra este sa continuam sa evoluam armonios alaturi de clientii nostri, aceasta evolutie fiind cheia unei afaceri prospere”, a declarat Iulia Busca, Commercial & Development Manager al CTP Romania.
In 2017, CTP a inregistrat cel mai rapid ritm de crestere, de la intrarea pe piata locala si are ca tinta atingerea unei suprafete inchiriabile totale de 1,5 milioane metri patrati, la nivel national, pana in 2019. Cresterea se va produce in mod natural, pe baza cererii tot mai ridicate de spatii de depozitare si productie, venita din partea clientilor existenti, cu care CTP are relatii pe termen lung. Planurile dezvoltatorului pentru 2018 includ consolidarea pozitiei de lider al pietei in dezvoltarea de parcuri logistice la nivel national, prin finalizarea mai multor proiecte printre care: CTPark Cluj II, CTPark Timisoara II si CTPark Pitesti. Doar in aceste trei parcuri, compania va finaliza o suprafata inchiriabila de aproape 70.000 m2 in acest an.
In total, CTP are programata pentru 2018 o extindere de minimum 300.000 m², concentrandu-se masiv pe zona capitalei, unde detine trei parcuri logistice a caror suprafata cumulata se estimeaza ca va atinge 680.000 m2, pana la finele lui 2018. Unul dintre cele mai mari si mai ambitioase proiecte ale CTP este CTPark Bucharest West, gandit sa devina cel mai mare parc logistic si industrial din Europa de Est, cu o suprafata construita ce va ajunge la peste 700.000 m2 pana in 2020. Parcul este situat strategic, la 23 de kilometri de centrul Bucurestiului, cu acces direct in autostrada A1.
Gala Premiilor EURO-Constructii certifica si celebreaza succesul celor mai importante companii din domeniul industriei constructiilor si este organizata de publicatia “Agenda Constructiilor”. Aceasta editie a reunit 64 de companii, 4 organizatii institutionale din domeniile constructiilor si instalatiilor si peste 300 de invitati.
Despre CTP
CTP este un dezvoltator si administrator full-service de proprietati comerciale, specializat in livrarea si managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internationale si locale de prim rang, care fac investitii strategice noi sau isi extind operatiunile in Europa Centrala si de Est. CTP detine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrala, cu mai mult de 4,5 milioane de metri patrati de spatii de clasa A, in peste 80 de puncte strategice.
In Romania, CTP este cel mai mare dezvoltator si administrator de spatii logistice si industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafata inchiriabila situati in zece orase: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitesti, Salonta, Sibiu, Timisoara si Turda.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
Acvatot 2019
viarom
ness project
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
noark
quadratum
strabag nivel 1
FRONTALE
theda mar
Ubitech
rigips
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander