Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TERASTEEL estimeaza dublarea productiei in ultimele doua luni ale lui 2017
TERASTEEL estimeaza dublarea productiei in ultimele doua luni ale lui 2017
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 01 Nov 2017 16:10
TeraSteel Serbia, specializata in productia de panouri sandwich, parte a Grupului TeraPlast, cel mai mare procesator de PVC din Romania si unul dintre principalii producatori de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor, anunta planuri de dublare a productiei inregistrate in luna octombrie in fiecare dintre cele doua luni ramase ale anului curent. Estimarea de dublare a productiei pentru ultimele doua luni ale anului curent vine ca urmare a completarii personalului specializat din productie cat si a personalului auxiliar. Fabrica din Serbia a avut o luna completa de productie, octombrie, timp in care a lucrat in doua schimburi. Din luna noiembrie, procesul de productie se va face in trei schimburi dupa ce compania a angajat personal specializat sarb care sa acopere necesarul de productie. De la deschiderea productiei, 80% din productia realizata la fabrica din Serbia a plecat la export in UE in tari precum Romania, Ungaria, Bulgaria, precum si in tarile limitrofe Muntenegru, Macedonia, Bosnia. TeraSteel Serbia vizeaza in continuare pietele din UE cat si cresterea ponderii de vanzare pe piata locala.
“De la startul productiei, TeraSteel Serbia a trimis deja la export un procent semnificativ de produse, ceea ce confirma desfasurarea optima a proceselor in cadrul fabricii. Avand in vedere ca Serbia este un importator net de panouri sandwich consideram ca suntem pe drumul cel bun in echilibrarea balantei de import-export din si catre Serbia. Totodata, credem ca urmatoarele doua luni vor marca o dublare lunara a productiei in cadrul TeraSteel Serbia fata de luna octombrie, estimare sustinuta de extinderea echipei”, a declarat Dorel Goia, presedintele consiliului de administratie al TeraPlast.
Fabrica din Serbia, inaugurata oficial la data de 11 octombrie 2017, are o capacitate de productie similara celei a subsidiarei TeraSteel Bistrita, unul dintre liderii pe piata de panouri sandwich, adica 2,2 milioane mp/an, dar si utilaje similare. TeraSteel Serbia va deservi in principal tari precum Serbia, Bulgaria, Macedonia, Bosnia, Croatia si Muntenegru, dar si piete secundare precum Ungaria, sudul Romaniei si nordul Greciei. Panourile sandwich sunt folosite in realizarea constructiilor de tip industrial, precum hale, depozite, centre comerciale si depozite frigorifice.
In iunie 2017, Grupul TeraPlast a cumparat cu 4,3 milioane de euro producatorul de panouri sandwich Interlemind din Serbia. Planul de investitii al TeraSteel Serbia este de 6,5 mil EUR pentru 2017, aceasta fiind prima mare investitie a unui grup industrial roman in Serbia, din ultimii 25 de ani.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
MAKITA
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
leviatan
FRONTALE
theda mar
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
noark
ness project
quadratum
concelex
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander