Agenda Constructiilor
Luni, 01 Iunie 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - Florin Cîțu: Inca nu s-a oprit niciun santier de lucrari publice gestionat de Guvern
Florin Cîțu: Inca nu s-a oprit niciun santier de lucrari publice gestionat de Guvern
Actualitatea interna Publicat de Elena Icleanu 01 Apr 2020 12:08
Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat aseara la Realitatea Plus ca insa nu s-au oprit lucrarile pe niciun santier aflat in gestiunea Guvernului si ca in perioada urmatoare vor incepe lucrarile de constructii la cele trei spitale regionale (din Craiova, Cluj-Napoca si Iasi), ce vor beneficia de finantare europeana.
"Inca nu s-a oprit niciun santier. Ministrul Transporturilor a spus foarte clar ca nu se opreste niciun santier in Romania, continuam cu investitiile in autostrazi, suntem in discutii cu BEI pentru a deschide cat de curand constructia spitalelor regionale, deci toate aceste proiecte sunt pe masa, nimic nu s-a schimbat", a spus Florin Citu.
Ministrul Finantelor a mai precizat ca economia Romaniei isi va schimba structura dupa criza medicala generata de noul coronavirus si ca poate deveni mai “sanatoasa”.
"Depinde cum va fi economia dupa aceasta perioada, daca este o economie care isi revine imediat, asa numita forma V, avem o scadere si apoi revenim imediat.(...) Suntem pregatiti pentru ambele scenarii, pentru scenariul in care economia isi revine imediat si atunci bineinteles ca injectam lichiditati in sistem si mergem pe investitii ca aceste companii sa isi revina imediat sau, daca economia nu isi revine si a fost gripata, atunci trebuie sa revenim pe sustinerea celor care nu au un loc de munca. Totul depinde de momentul in care trecem peste aceasta perioada, dar va spun ca avem ambele scenarii luate in calcul, ne uitam la amandoua. Nu mai vrem sa fim surprinsi, de aceea suntem pentru ambele scenarii pregatiti", a mai spus Florin Citu.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19TeraSteelACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere