Agenda Constructiilor
Miercuri, 15 Iulie 2020
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Consiliul Concurentei a imbunatatit aplicatia Monitorul Preturilor
Consiliul Concurentei a imbunatatit aplicatia Monitorul Preturilor
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 16 Apr 2020 09:33
Consumatorii au la dispozitie o varianta actualizata a platformei www.monitorulpreturilor.info, pentru a compara preturile produselor alimentare practicate de catre principalii comercianti.
Aplicatia Monitorul Preturilor Produselor Alimentare a fost actualizata, astfel incat consumatorii sa poata compara pretul practicat de magazinele din apropiere pentru fiecare produs dorit. Pana acum, aplicatia permitea compararea pretului doar pentru un cos ce continea minim cinci produse.
„Am imbunatatit aplicatia Monitorul Preturilor Produselor Alimentare pentru a veni in sprijinul consumatorilor, in aceasta perioada in care trebuie sa iesim cat mai putin din casa. Acum, aplicatia este mai usor de utilizat, iar consumatorii se pot deplasa direct la magazinul unde au identificat produsul de care au nevoie, la pretul cel mai bun”, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.
Monitorul Preturilor Produselor Alimentare afiseaza informatii despre aproximativ 30.000 de produse comercializate in peste 1.700 de magazine apartinand Carrefour, Kaufland, Penny, Selgros, Mega Image, Lidl, Cora, Auchan si Profi. Recent, reteaua Supeco devenit partener al proiectului si, ca urmare, preturile produselor alimentare practicate de aceste magazine sunt acum disponibile pe www.monitorulpreturilor.info.
Platforma este gestionata de Consiliul Concurentei, dar datele/informatiile sunt incarcate in aplicatie zilnic, la nivel national, de catre companiile partenere
Platforma online poate fi accesata la nivelul intregii tari de pe telefonul mobil, tableta sau PC. Aplicatia imbunatatita este deja disponibila pentru PC, urmand ca in cateva zile sa se poata descarca varianta actualizata din Google Play si App Store.
Autoritatea reaminteste ca proiectul www.monitorulpreturilor.info a fost lansat anul trecut de Consiliul Concurentei si contine doua componente: Monitorul Preturilor Produselor Alimentare si Monitorul Preturilor Carburantilor (care permite consumatorilor sa afle preturile practicate de catre principalele retele de distributie a carburantilor auto).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKCOVID-19ALLBIMTeraSteelVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
CELCO 2020
elmas 2017
Acvatot 2019

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere