Agenda Constructiilor
Sambata, 16 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - REFF & Asociatii: Deloitte Legal a asistat Speedwell in refinantarea Record Park
REFF & Asociatii: Deloitte Legal a asistat Speedwell in refinantarea Record Park
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de AG&F 30 Aug 2021 12:51
Reff & Asociatii | Deloitte Legal a oferit asistenta juridica dezvoltatorului belgian Speedwell in refinantarea creditului acordat de BRD Groupe Societe Generale pentru dezvoltarea proiectului Record Park Offices amplasat in zona centrala a orasului Cluj-Napoca, care include o componenta rezidentiala, spatii de birouri si de co-working, de retail si de petrecere a timpului liber. Parteneriatul dintre Speedwell si BRD Groupe Societe Generale a inceput in 2018, odata cu semnarea acordului de finantare pentru componenta de birouri a proiectului Record Park Offices, in valoare de 12,1 milioane de euro, credit care acum a fost refinantat de aceeasi banca si a ajuns la 22 de milioane de euro.
„Succesul fiecarui proiect dezvoltat de Speedwell este rezultatul unei combinatii intre contributia echipei noastre extraordinare, sprijinul investitorilor si al creditorilor si implicarea partenerilor nostri de business. Proiectul mixt Record Park din Cluj nu face exceptie. Le multumim tuturor partenerilor pentru sprijin, acesta ne face si mai increzatori in viitor si suntem nerabdatori sa ne extindem portofoliul cu proiecte similare”, a declarat Didier Balcaen, CEO si cofondator Speedwell.
„Suntem incantati ca am ajuns in acest punct important si, impreuna cu partenerii si consultantii nostri de incredere, cu care avem o colaborare foarte stransa, ne pregatim pentru alte proiecte de succes”, a declarat Natalia Sarpi, Director Financiar la Speedwell.
Avocatii Reff & Asociatii | Deloitte Legal specializati in domeniul financiar-bancar au oferit asistenta in legatura cu negocierea documentelor tranzactiei, in continuarea asistentei oferite in legatura cu proiectul initial. Complexitatea proiectului a fost data de negocierea in paralel a contractului de credit si a documentelor de garantie, fiecare dintre acestea avand caracteristici si puncte de negociere specifice, in contextul calendarului strans si al prioritatilor tranzactiei. Echipa de proiect a fost formata din Andrei Burz-Pinzaru, Partener, Patricia Enache, Managing Associate, si Danut Arion, Associate.
„Multumiri clientului nostru Speedwell pentru incredere si colaborare si felicitari echipei Reff & Asociatii pentru gestionarea impecabila a inca unui proiect prin care sprijinim sectorul imobiliar, unul dintre domeniile esentiale ale economiei locale, aflat actualmente intr-o dinamica pozitiva evidenta”, a declarat Andrei Burz-Pinzaru, Partener la Reff & Asociatii | Deloitte Legal.
Record Park Offices este primul proiect mixt dezvoltat de Speedwell in Romania, iar cele 236 de apartamente si cei 15.000 mp de spatii de birouri si de retail au fost deja date in folosinta integral.
 
TERAPLASTgamma_2021VideoConfAC-iulAUTODESKALLBIMjungheinrich
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
leviatan
CELCO 2020
hilti
strabag nivel 1
cv water 2021
rigips
Ubitech
leviatan
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
bienala
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere