Agenda Constructiilor
Miercuri, 04 August 2021
wienberger
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ALINSO: Investitiile in infrastructura publica sunt esentiale pentru revenirea din criza
ALINSO: Investitiile in infrastructura publica sunt esentiale pentru revenirea din criza
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 22 Apr 2020 10:18
Investitiile in infrastructura publica sunt esentiale pentru o revenire rapida din criza si o dezvoltare economica sanatoasa, considera reprezentantii Alinso Group, dezvoltator si admiinstrator de spatii logistice, care detine parcul industrial PWP Bucharest North.
"Investitiile in infrastructura publica, autostrazi, cai ferate, a nu uita scolile si sectorul medical, s-au dovedit a fi un instrument principal pentru a ajuta economia sa se redreseze, datorita efectului multiplicator. Romania poate transforma aceasta criza intr-o oportunitate prin investitii mari in infrastructura, nevoile de investitii fiind estimate la 40 miliarde euro pe parcursul urmatorilor 10 ani, conform evaluarilor proprii ale autoritatilor", a declarat Ivan Lokere, CEO al Alinso Group.
Criza actuala de sanatate se va diminua in saptamanile urmatoare, iar redresarea economica va reveni in prim-plan ca prioritate principala. Primul pachet de stimulare economica si fiscala, in valoare de 3% din PIB, a fost deja aprobat de autoritatile romane, in timp ce se discuta despre un sistem de sprijin direct pentru IMM-uri, in valoare de 750 de milioane de euro.
"Noi insine am investit cateva milioane de euro in infrastructura, in drumuri si utilitati, si suntem mandri sa vedem ca, de asemenea, Uniunea Europeana a remarcat realizarea noastra in atragerea clientilor de nivel inalt, atat nationali, cat si internationali. Aceasta criza va accelera tendintele structurale si a venit momentul sa intelegem ca acum Romania poate sa devina un mediu atractiv, stabil si previzibil, pentru a trai si a munci, a atrage si a pastra talentele", a precizat Ivan Lokere.
Alinso Group detine PWP Bucharest Nord, cel mai mare parc industrial din Europa de Sud-Est dezvoltat companie, care se intinde pe o suprafata de aproximativ 300 de hectare. Parcul industrial este situat in imediata vecinatate a autostrazii A3 Bucuresti - Ploiesti, la intersectia a trei coridoare de transport pan-europene si beneficiaza de un terminal intermodal si conexiuni feroviare.
PWP Bucharest North are in prezent peste 3.000 de angajati, lucrand pentru mai mult de 60 de companii internationale, din industrii precum cea farmaceutica, logistica sau productie high-tech. Parcul se concentreaza pe activitati de logistica, industriale, high tech si de cercetare. Cativa dintre clientii parcului sunt Alliance Health Care Romania, Unilever, General Electric, ENI-Saipem, Federal-Mogul, Schlumberger, BAT, Toro Company, Halliburton, Haier, Rockwool, PAS Technologies etc.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKALLBIMTERAPLASTgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
hilti
CELCO 2020
bienala
Ubitech
cv water 2021
hidroplasto
leviatan
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere