Agenda Constructiilor
Duminica, 14 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CEC si LIBRA Bank finanteaza dezvoltarile Grupului Maurer cu 27 milioane euro
CEC si LIBRA Bank finanteaza dezvoltarile Grupului Maurer cu 27 milioane euro
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 12 Oct 2021 09:20
CEC Bank finanteaza compania Maurer Imobiliare Constanta, iar Libra Internet Bank finanteaza Maurer Panoramic Cluj si Maurer Imobiliare Mures. Compania urmeaza sa acceseze banii imediat, iar sumele vor fi folosite pentru sustinerea strategiei de dezvoltare si expansiune a grupului.
Maurer Imobiliare reprezinta un nume cu rezonanta pe piata imobiliara din Romania, fiind una dintre cele mai mari companii in domeniu, care a reusit sa livreze mii de locuinte in 15 ani de activitate. Valorile care stau la baza acestei companii o ajuta sa creasca pe zi ce trece, sa capete amploare si sa-si consolideze tot mai bine statutul pe care si l-a conturat pe piata de profil.
Cu o dezvoltare extrem de dinamica, dezvoltatorul imobiliar brasovean se apropie de numarul de 10.000 de apartamente, o cifra care cumuleaza vanzarile de apartamente din cadrul proiectelor imobiliare din tara aflate sub semnatura acestui dezvoltator.
Petrut Pricop, CEO Maurer Grup: De mai bine de 12 ani fac parte, cu mandrie, din cadrul acestui proiect de anvergura si, alaturi de domnul Simon Maurer, conturam in continuare planuri marete de dezvoltare a companiei. Multumim partenerilor nostri pentru increderea pe care ne-o ofera. Asa adaugam o noua fila in povestea uneia dintre cele mai de succes afaceri din Romania, o afacere care permite accesul la un standard de locuire moderna si un mix complex de servicii pentru un spectru larg de clienti. Ne axam pe programe de eficienta energetica si energie verde, managementul deseurilor si protectia mediului. Cautam sa devenim tot mai buni in ceea ce facem, sa fim in permanenta ancorati in tot ceea ce este nou la nivel de constructii si sa implementam cat mai multe idei inovatoare care pot aduce un plus de valoare proiectelor imobiliare pe care le derulam. Dovada acestui fapt sunt ”Apartamentele multifunctionale”, structura noua si unica de apartamente, care integreaza conceptul inovator RoomInnovation si prin care un apartament isi schimba functionalitatea si isi dubleaza, practic, suprafata.
Adela Antone, COO Maurer Grup: Incercam sa privim dincolo de cladirile pe care le construim, iar legaturile cu clientii nostri sa devina tot mai puternice chiar si dupa momentul receptionarii apartamentelor lor. Ne focusam toata atentia catre viata din cartierele pe care le-am dezvoltat, catre oamenii care insufletesc aceste cladiri, catre conceptul de ”comunitate”. Toate aceste lucruri ne diferentiaza in piata si ne ajuta sa fim alegerea corecta pentru cei care vor sa faca parte din familia Maurer. Multumim, CEC Bank si Libra Internet Bank, pentru intarirea parteneriatelor deja existente.
Laura Daniela Mihai, Director Clienti Mari CEC Bank: In conditiile in care putin peste 86% din fondul locativ din Romania este reprezentat de locuinte mai vechi de 20 de ani, proiecte precum cele desfasurate de Maurer Imobiliare contribuie la reinnoirea portofoliului rezidential, raspunzand cererii din piata pentru locuinte moderne si eficiente energetic. Suntem parteneri ai Maurer Imobiliare , un dezvoltator de incredere in Romana, incepand din 2020. Prin acest parteneriat, CEC Bank sprijina atat finantarea lucrarilor de constructie, cat si clientii care doresc sa achizitioneze apartamente – prin credite ipotecare avantajoase.
Sorin Cerbu, Director Large Corporate, Libra Internet Bank: Prin finalizarea acestor doua proiecte, suntem bucurosi sa contribuim la dezvoltarea sustenabila a doua orase importante: Cluj-Napoca si Targu Mures. Totodata, prin aceste finantari acordate catre Maurer Grup, ne consolidam parteneriatul cu unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara autohtona. Ramanem partenerul prin definitie al dezvoltatorilor imobiliari din Romania.
Compania Maurer Imobiliare totalizeaza in momentul de fata peste 1500 de angajati, din care peste 600 sunt angajati interni, iar diferenta de 900 sunt angajatii firmelor subcontractante, repartizati intre cele 5 orase din tara in care dezvoltam proiecte imobiliare in prezent (Brasov, Constanta, Cluj, Mures si Sighisoara).
Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice banci din Romania in ultimii ani, fiind specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari si agribusiness-ul. Banca acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
viarom
hilti
leviatan
hidroplasto
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
leviatan
BMI_Icopal
CELCO 2020
FRONTALE
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere