Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Dimitris RAPTIS, expert in servicii imobiliare, noul CEO al Globalworth Group
Dimitris RAPTIS, expert in servicii imobiliare, noul CEO al Globalworth Group
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 16 Dec 2020 12:16
Dimitris Raptis (45 de ani), expert in servicii imobiliare, preia conducerea echipei Globalworth, formata din profesionisti cu experienta, dintre care multi s-au dezvoltat in cadrul organizatiei si au fost in mare masura responsabili atat pentru rezultatele obtinute pana acum, cat si pentru depasirea cu succes a ultimelor luni de pandemie.
"Ma bucur sa preiau rolul de CEO si astept cu nerabdare sa consolidez pozitia Globalworth de lider de piata in Europa Centrala si de Est. Sunt foarte increzator ca vom aborda cu succes provocarile care vor aparea in 2021 si vom atinge noi niveluri de performanta. Am lucrat alaturi de Ioannis de la crearea Globalworth in 2012. El a fost liderul vizionar si forta din spatele transformarii Globalworth dintr-un mic dezvoltator de birouri axat pe Romania in cel mai mare investitor si proprietar pe segmentul de birouri din regiune. Respectul, angajamentul, atentia centrata pe client si ajutorul acordat comunitatii pe care ni le-a insuflat inca de la inceput vor continua sa fie pilonii culturii si strategiei Globalworth", a spus Dimitris Raptis, CEO Globalworth Group.
"Sa fondez si sa conduc Globalworth a fost proiectul vietii mele si cea mai mare realizare profesionala. A fost o provocare, dar si o mare satisfactie profesionala si personala. Sunt foarte mandru ca dupa atatia ani de munca impreuna, am creat un jucator pionier in domeniul imobiliar, pregatit pentru urmatoarea etapa a dezvoltarii sale. De asemenea, sunt recunoscator intregii comunitati Globalworth pentru sprijinul si angajamentul extraordinar, fara de care o astfel de realizare nu ar fi fost posibila. Sunt convins ca Dimitris, alaturi de care am inceput calatoria Globalworth, este persoana potrivita pentru a duce mai departe dezvoltarea si succesul viitor al companiei", a precizat Ioannis Papalekas.
Dimitris Raptis este un lider cu o experienta de 25 de ani in industria serviciilor financiare si imobiliare. A fost co-CEO al Globalworth din martie 2020 pana in prezent. Si-a inceput cariera in Globalworth in 2012 in calitate de Deputy CEO si Chief Investment Officer. In acest rol, el a fost implicat in majoritatea activitatilor companiei, cu responsabilitatea principala pentru investitiile Globalworth si initiativele de strangere de capital, si din 2017, pentru extinderea in Polonia.
In aceasta perioada, el a supravegheat achizitii si evolutii in valoare de peste 2,7 miliarde euro (inclusiv achizitia companiei care ulterior a devenit Globalworth Polonia), precum si strangerea a 5 miliarde euro de capital propriu si capital imprumutat. Aceasta tranzactie a propulsat Globalworth de la o baza de active de 53 milioane de euro, cand a fost listata la Bursa de Valori din Londra in 2013, la peste 3 miliarde euro astazi, devenind cel mai mare investitor si proprietar de birouri din regiunea CEE.
Inainte de a se alatura echipei Globalworth, Dimitris Raptis a petrecut 16 ani in Deutsche Bank ca membru senior al grupului de gestionare a investitiilor imobiliare din diviziile Deutsche Bank Asset and Wealth Management („RREEF”). Din 2008 pana in 2012, a fost director general si a gestionat portofoliul pentru RREEF Opportunistic Investments ("ROI") in Europa, divizia imobiliara de capital privat a Deutsche Bank.
Dimitris Raptis are o licenta aprofundata (HONS) in Banking si Finante Internationale la Cass Business School, Londra. 
***
Globalworth este o companie imobiliara activa in Europa Centrala si de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, in segmentul AIM, care activeaza in Romania si Polonia, in ambele tari devenind principalul investitor pe piata imobiliara de birouri. Globalworth investeste, dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si parcuri industriale si de logistica, in locatii premium, care genereaza venituri din inchirierea de spatii catre companii de top din intreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesionisti in Cipru, Guernsey, Romania si Polonia, portofoliul companiei are o valoare totala de aproximativ 3 miliarde euro, la 30 iunie 2020. Aproximativ 94,4% din acesta este reprezentat de active producatoare de venit, inchiriate catre aproximativ 700 de companii nationale si multinationale. In Romania, Globalworth este prezenta in Bucuresti, Timisoara, Constanta si Pitesti, in timp ce in Polonia proprietatile sale se regasesc in Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
MAKITA
top 500
ERBASU CONSTRUCT
viarom
leviatan
FRONTALE
theda mar
concelex
strabag nivel 1
top 500
CONCEPT STRUCTURE
rigips
Ubitech
CDS
quadratum
top 500
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu