Agenda Constructiilor
Sambata, 16 Octombrie 2021
PlanRadar
Home
IMPACT creste de 30% veniturile anuale, la nivelul record de 42,7 milioane euro Imprimare Email
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 22 Feb 2021 16:15
Impact Developer & Contractor a inregistrat in 2020 venituri din vanzarea proprietatilor imobiliare in valoare de 42,7 milioane de euro, in crestere cu 29,4% fata de anul 2019, reprezentand din acest punct de vedere cel mai bun rezultat al dezvoltatorului din ultimul deceniu. Intr-un an marcat de pandemie, compania a tranzactionat un total de 369 de apartamente (31.191 mp suprafata construita), dintre care 205 in ansamblul rezidential Greenfield Baneasa si 164 in proiectul Luxuria Residence.
In plus fata de apartamentele tranzactionate, Impact a incheiat anul cu 198 de precontracte de vanzare - cumparare si rezervari, in valoare totala de 24 milioane de euro, din care jumatate urmeaza sa fie transformate in venituri in primul semestru al acestui an.
In 2020, compania si-a continuat activitatile de dezvoltare rezidentiala cu un ritm sustinut, in ciuda dificultatilor provocate de pandemie. In acest sens, Impact a implementat strategia de expansiune nationala, demarand la Constanta constructia proiectului rezidential premium, Boreal Plus, si achizitionand un teren in Iasi pentru dezvoltarea unui proiect sustenabil, care sa imbunatateasca standardul de locuire al romanilor. Toate proiectele pe care compania le are in curs de dezvoltare au fost proiectate pentru certificarea BREEAM Excellent.
"Rezultatele obtinute in 2020 dovedesc, pe de o parte, capacitatea Impact de a-si consolida pozitia in piata chiar si atunci cand conditiile economico-sociale sunt mai dificile si, pe de alta parte, confirma succesul proiectelor noastre, care stabilesc un nou standard de dezvoltare rezidentiala din punctul de vedere al calitatii, facilitatilor si solutiilor sustenabile. Anul acesta, odata cu implinirea a 30 de ani de activitate, intram intr-o noua etapa de dezvoltare, in care acceleram expansiunea la nivel national", a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.
 
Luxuria Domenii, in etapa finala de executie
In cadrul ansamblului upper-class Luxuria Residence, pozitionat in noul pol de business al Bucurestiului din zona Expozitiei, au fost finalizate primele doua faze de dezvoltare, cu 500 de apartamente, iar in prezent se continua lucrarile la ultima faza cu 130 de apartamente, avand termenul de livrare in prima jumatate a acestui an. Proiectul, certificat BREEAM Excellent, ofera un concept de locuire unic, avand arhitectura deosebita, finisaje premium si o gama selecta de facilitati, de la spatii verzi ample, la servicii de concierge.
 
Au inceput lucrarile la etapa a patra a Greenfield Residence
In anul 2020 compania a obtinut autorizatia de constructie si a inceput lucrarile pentru faza a patra de dezvoltare din Greenfield Baneasa, care respecta cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Totodata a demarat si lucrarile de constructie pentru Greenfield Plaza, care va oferi rezidentilor si publicului larg o gama impresionanta de facilitati: strip mall, spatiu de wellness dotat cu sala de sport, SPA-uri, teren de tenis, piscina interioara semiolimpica, piscina exterioara si o cladire proprie de birouri, care va deveni sediul central al IMPACT Developer & Contractor. Apartamentele din noua faza de dezvoltare vor fi livrate etapizat, incepand cu vara acestui an.
 
Noi proiecte in Constanta si Iasi
Pe langa lucrarile desfasurate la proiectele din Capitala, Impact a demarat in Constanta proiectul Boreal Plus, care aduce pe piata 18 vile si 673 de apartamente, alaturi de o serie de facilitati pentru rezidenti: spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, spatii comerciale, hypermarket Kaufland si gradinita. Vilele ansamblului se afla intr-o faza avansata de constructie, termenul de livrare estimat fiind prima jumatate a anului 2021. In paralel este in plina dezvoltare prima etapa de blocuri, cu 209 de apartamente. Totodata, anul acesta, Impact pregateste lansarea lucrarilor pentru Greenfield Copou, in cea mai dorita zona din Iasi, un proiect rezidential de anvergura, care va replica modelul Greenfield Baneasa.
 
AUTODESKjungheinrichTERAPLASTgamma_2021ALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Ubitech
leviatan
CELCO 2020
rigips
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
leviatan
cv water 2021
Acvatot 2019
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
econet
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
bienala
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere