Agenda Constructiilor
Luni, 17 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IMPACT finalizeaza vilele din Boreal Plus si continua lucrarile la blocuri
IMPACT finalizeaza vilele din Boreal Plus si continua lucrarile la blocuri
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 27 Mai 2021 14:13
Impact Developer & Contractor finalizeaza vilele din cadrul ansamblului Boreal Plus dezvoltat in Constanta. Totodata, a fost realizata fundatia primelor blocuri, cu un total de 209 apartamente, a caror livrare este preconizata a avea loc in prima jumatate a anului 2022. De asemenea, dezvoltatorul a avansat lucrarile la parcarea etajata, cu inaltime P+4E, trecand de primul nivel al constructiei.
Noua comunitate, potrivita pentru familiile tinere, va avea acces securizat si va integra, alaturi de facilitati precum loc de joaca pentru copii, teren de sport, zone verzi, spatii comerciale, si o gradinita, dezvoltatorul fiind in stadiu de obtinere a avizelor pentru autorizatia de construire a acesteia.
Cele 18 vile aflate in stadiu final de executie sunt construite sustenabil, folosind solutii cu impact redus asupra mediului inconjurator si cu eficienta ridicata pentru rezidenti, pe intreaga durata de viata a constructiei. Vilele pot fi deja vizitate si vor fi livrate in luna august a acestui an.  
"Suntem incantati ca ansamblul Boreal Plus prinde contur si este deja un proiect de interes in randul constantenilor. Promisiunile facute clientilor nostri sunt importante pentru noi si ne respectam termenele asumate. Conceptul ansamblului rezidential Boreal Plus replica modelul de dezvoltare pe care l-am folosit cu succes in proiectele noastre din Bucuresti. Astfel, construim o comunitate durabila, in armonie cu natura, un loc in care fiecare familie sa se dezvolte si pe care sa-l numeasca acasa. In acelasi timp, Boreal Plus este si o oportunitate pentru investitorii care urmaresc obtinerea unui randament ridicat, cu risc scazut", a declarat Tinu Sebesanu, CEO Impact Developer & Contractor.    
Localizat in partea de nord a orasului, in zona Palazu Mare, la doar 15 minute fata de plaja, centru si autostrada, cu vedere panoramica, Boreal Plus este primul ansamblu rezidential din Constanta care se construieste la standardele internationale de sustenabilitate impuse de certificarea BREEAM Excellent. Astfel, proiectul va beneficia de panouri solare, sistem de colectare selectiva si gestionare a deseurilor, iluminat eficient, recuperarea si gestionarea apei folosite. Designul inovator se transpune in obtinerea unor performante energetice sporite, eficientizarea costurilor la intretinere si, per ansamblu, un nivel imbunatatit al locuirii. Studiile arata ca prin implementarea standardului BREEAM Excellent in cazul cladirilor de locuinte, costurile de mentenanta sunt reduse cu 13%, consumul de energie este redus cu pana la 50%, emisiile de CO2 reduse cu pana la 39%, consumul de apa se reduce de asemenea cu 39%, iar cantitatea de deseuri este redusa cu pana la 70%, ceea ce se reflecta intr-o crestere a satisfactiei locuitorilor cu 27%.
Datorita caracteristicilor sale, proiectul Boreal Plus a fost premiat in cadrul prestigioasei competitii imobiliare European Property Awards 2020-2021, fiind desemnat castigator la categoria "Residential Development Romania".  
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
Ubitech
rigips
strabag nivel 1
EDIT-Structural
leviatan
theda mar
concelex
CONCEPT STRUCTURE
CDS
viarom
siniat
MAKITA
noark
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
Acvatot 2019
konsent

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander