Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - MASTERBUILD deschide o subsidiara in Kosovo, ce va acoperi zona Balcanilor
MASTERBUILD deschide o subsidiara in Kosovo, ce va acoperi zona Balcanilor
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 15 Iul 2022 11:03
MASTERBUILD - General Contractor & Developer inaugureaza o noua subsidiara in Kosovo care va prelua operational cererile de proiecte in zona Balcanilor. Compania romaneasca de constructii se extinde in regiunea Kosovo, avand la activ deja peste 50.000 mp de facilitati militare construite in regiuni din Africa sau Europa de Vest.
In ciuda fluctuatiilor preturilor internationale cu materia prima, piata de constructii a functionat in ritm accelerat, atat in perioada pandemiei, cat si de la declansarea conflictului din Ucraina. Doar in ultimul an, organizatiile internationale din domeniul apararii sau organismele umanitare trans-nationale au anuntat proiecte de baze militare si infrastructura specifica in valoare de peste 1 miliard de euro, doar la granitele de sud - est ale Europei.
Potrivit specialistilor MASTERBUILD, din punct de vedere al pietei de constructii, contextul international actual muta accentul pe oportunitatile din segmentul institutional, al facilitatilor cu destinatie militara, precum si al celor de sanatate. Volumul proiectelor internationale dedicate va creste in perioada urmatoare, inclusiv pe teritoriul Romaniei.
„Anul acesta, odata cu relaxarea conditiilor sanitare, am repornit activitatea internationala si licitam proiecte in special pe segmentul constructiilor speciale pentru institutii internationale precum NATO sau organisme ale ONU, pentru care am mai lucrat in trecut si avem un portofoliu consistent. Perioada critica, de razboi, pe care o traversam, a accentual nevoia de consolidare si de constructie de la zero a unor noi astfel de facilitati” - declara Stefan Vayna, CEO, MASTERBUILD - General Contractor & Property Developer.
Cu un numar de peste 60 de angajati, MASTERBUILD a inregistrat o cifra de afaceri de 15 milioane de euro in 2022. MASTERBUILD este o companie de constructii si dezvoltare logistica si industriala, activa din 2005 atat pe segmentul constructiilor industriale, cat si al proiectelor comerciale si rezidentiale. Compania activeaza atat pe intreg teritoriul Romaniei, cat si pe piete internationale, iar in 2021 a lansat propriul parc logistic – MASTERBUILD LOGISTIC PARK, in zona de nord a Bucurestiului.
 
ALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
top 500
CONCEPT STRUCTURE
CDS
strabag nivel 1
leviatan
concelex
quadratum
viarom
top 500
noark
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
rigips
top 500
MAKITA
FRONTALE
Ubitech
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu