Agenda Constructiilor
Duminica, 29 Martie 2020
 
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - MITISKA REIM va investi 105 milioane de euro in Romania si alte doua tari din regiune
MITISKA REIM va investi 105 milioane de euro in Romania si alte doua tari din regiune
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 14 Iul 2016 14:17
Investitorul belgian in centre de retail Mitiska Reim a incheiat cea de-a doua tranzactie cu fondul propriu de investitii First Retail International 2 (FRI 2), in valoare de 190 milioane de euro. Astfel, capacitatea bruta de investitii a fondului belgian se apropie de 400 milioane de euro, conform unui comunicat al grupului. Mitiska Reim a alocat deja, din fondurile atrase, investitii de 105 milioane de euro pentru achizitia de spatii de retail in Romania, Polonia si Cehia si analizeaza noi oportunitati in Europa de Vest, Centrala si de Est. Conducerea companiei estimeaza ca in luna septembrie 2016  va avea loc etapa a treia si ultima de atragere de fonduri pentru FRI 2.
FRI 2 este un fond de investitii de tip inchis, care investeste exclusiv in parcuri de retail din Europa, atat unitati independente, cat si parcuri de retail integrate, cu o rentabilitate tinta de peste 10% pe an.
"Credem ca parcurile de retail sunt unele dintre cele mai performante si atractive oportunitati de investitii imobiliare din Europa, iar contractarea cu succes a fondurilor pentru FRI 2 este o dovada a atractivitatii acestui tip de active pentru investitori”, a declarat Luc Geuten, presedintele executiv al Mitiska Reim.
FRI 2 a fost creat in continuarea FRI 1, fond de investitii lansat in 2013 si care detine, in prezent, un portofoliu de 19 parcuri de retail in Belgia, Franta, Romania, Polonia, Cehia si Serbia.
***
Mitiska Reim este o companie privata, specializata in investitii imobiliare si in gestionarea fondurilor, cu sediul in Bruxelles (Belgia) si care investeste exclusiv in sectorul parcurilor de retail din Europa, tinand cont de strategia de crestere a valorii adaugate si de (co-)dezvoltare. Pentru investitii in afara Belgiei, Mitiska Reim colaboreaza cu parteneri locali cu experienta in imobiliare. Compania are, deja, semnate acorduri de parteneriat cu Alpha Property Development (Romania), Peppercorn Properties (Polonia), Poseidon Group (Serbia) si Les Arches M├ętropole (Franta), insa este in cautare activa de noi parteneriate, pe alte piete europene.
 
ACADALLBIMCOVID-19TeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere