Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NBI: Bucurestiul este o piata matura, cu o cerere ridicata pentru investitii imobiliare
NBI: Bucurestiul este o piata matura, cu o cerere ridicata pentru investitii imobiliare
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 24 Iun 2024 06:00
Piata imobiliara din Bucuresti continua sa fie o destinatie atractiva pentru investitii, cu un interes crescut pentru locuinte noi si pentru proprietati care ofera randamente ridicate din inchiriere. 
Vanzarile de locuinte din luna Mai 2024 au fost apropiate de cele realizate in luna similara a anului trecut, demonstreaza o stabilitate puternica in fata provocarilor economice actuale, dar si un apetit continu a sectorului imobiliar pentru investitori si cumparatori. 
Conform datelor furnizate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), in luna Mai 2024 s-au inregistrat 3.376 unitati imobiliare vandute, in comparatie cu 3.516 unitati vandute in aceeasi perioada a anului trecut.  
Cifrele ANCPI arata ca Bucurestiul are o piata matura, cu o cerere ridicata pentru investitii in real estate. 
 
 
"Ultima luna a fost una excelenta pentru piata imobiliara din Bucuresti. Vanzarile insemnate reflecta increderea pe care o au cumparatorii in potentialul de crestere a pietei si in randamentele bune aduse de investitiile de profil. Investitia intr-un apartament sau casa, reprezinta un instrument puternic de securizare a banilor. North Bucharest Investments a inregistrat o crestere notabila a vanzarilor, cu 128 de tranzactii finalizate in Mai 2024 , comparativ cu 51 de unitati vandute in Mai 2023. Cresterea de 150% a vanzarilor noastre din ultima luna vine si ca urmare a cresterii portofoliului de proiecte, ceea ce asigura clientilor nostri o oferta generoasa de produse imobiliare de top.
 
 
Alegem parteneri cu istoric bun in piata, care beneficiaza de infrastructura dezvoltata in proximitate, de pozitionare strategica si acces la facilitati esentiale,” declara Vlad Musteata, CEO al North Bucharest Investments.
Datele de vanzari subliniaza interesul ridicat pentru locuinte noi si nevoia rezidentilor din Capitala pentru cresterea confortului si securizarea investitilor.  
De altfel, Bucurestiul se afla in topul oraselor cu cele mai multe apartemente case si apartamente tranzactionate in luna Mai 2024, cu 3,376 unitati. Conform ANCPI, topul este urmat de Timis - 702, Brasov - 653 si Cluj - 618.
 
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
viarom
concelex
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
konsent
Arduro
strabag nivel 1
leviatan
siniat
Acvatot 2019
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
MAKITA
rigips
Ubitech
quadratum
BogArt
CDS
noark
EDIT-Structural

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander