Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Opus Land Development continua extinderea si dezvoltarea ansamblului Cosmopolis
Opus Land Development continua extinderea si dezvoltarea ansamblului Cosmopolis
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 11 Iun 2024 11:25
Autoritatile locale din Tunari si dezvoltatorul ansamblului Cosmopolis au finalizat lucrarile la noul drum care leaga localitatea Tunari de cel mai mare retail park din Nordul Capitalei - Cosmopolis Plaza. 
Aceasta noua cale de acces rutier, cu o lungime de 1,8 kilometri, este rezultatul unei coordonari urbanistice public-private, care are ca scop sa ofere acces usor si rapid la cea mai mare arie comerciala din zona. 
Noul drum este prevazut cu o banda pe sens si este accesibil tuturor locuitorilor din Tunari si localitatile invecinate, care vor sa faca cumparaturi de la magazinele din retail park-ul Cosmopolis Plaza, fara a necesita trecerea prin cartierul Cosmopolis. 
Lucrarile la acest proiect au inceput in luna septembrie a anului 2023 si au fost finalizate intr-un timp record de doar 6 luni.
Tronsonul de aproape 2 km inaugurat acum face parte din viitoarea sosea, care va conecta in viitorul apropiat localitatea Tunari si localitatile invecinate direct la Autostrada A3, via Cosmopolis Plaza.
"Este o facilitate deosebita pentru toti locuitorii din zona de Nord a Capitalei. Aceasta noua ruta uneste comunitati si este o oportunitate pentru toti locuitorii din imprejurimi de a avea acces la un spatiu modern de cumparaturi si la produse de inalta calitate. Suntem incantati sa fim parte din realizarea acestui proiect si sa contribuim la dezvoltarea continua a zonei.
In numele echipei Cosmopolis, dorim sa multumim autoritatilor locale din Tunari pentru implicare si colaborarea in acest proiect. Rezultatul pe care l-am obtinut impreuna este dovada ca in Romania pot fi facute lucrari de calitate, in timp scurt de executie si care sa ofere beneficii reale locuitorilor”, a declarat Ozan Tuncer, CEO al Cosmopolis. 
Opus Land Development are printre planurile de investitii din acest an si extinderea cartierului Cosmopolis, care are acum peste 15.000 de locuitori, dar si aducerea de branduri internationale importante in Cosmopolis Plaza - cel mai mare retail park din Nordul Capitalei. 
 
 
Cosmopolis - Cel mai amplu proiect rezidential din Romania construit dupa 1989
  • 430 milioane de Euro investitie
  • 15.000 locuitori la finalul lui 2023
  • Peste 50 piscine exterioare 
  • 4 parcuri
  • 4 locuri de joaca 
  • 1 biserica ortodoxa 
  • 1 moschee
  • centru medical (Affidea Cosmopolis) 
  • retail park (Cosmopolis Plaza)
Alte facilitati: plaja privata pe malul lacului natural din apropiere, terenuri de sport (1 teren fotbal, 1 teren tenis privat), servicii de paza si supraveghere cartier 24/24h - atat prin intermediul echipelor de paza, cat si al camerelor fixe de supraveghere, transport pe ruta Pipera si retur, sala de fitness (Cosmopolis Gold Gym), birou pentru impozite si taxe locale, service auto (ITP + vulcanizare), spalatorie auto.
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
concelex
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
siniat
CDS
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
BogArt
Arduro
MAKITA
Ubitech
EDIT-Structural
rigips
ness project
SIGM
viarom
konsent
noark
SSAB

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander