Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Pipera este cartierul cu cele mai multe ansambluri rezidentiale premium si de lux
Pipera este cartierul cu cele mai multe ansambluri rezidentiale premium si de lux
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 09 Iun 2023 13:27
Zona Pipera din Nordul Bucurestiului reprezinta una dintre cele mai mari atractii pentru tinerele familii si pentru cei care vor sa faca o investitie imobiliara, care sa le asigure castiguri generoase din chirii sau revanzare - este concluzia Raportului North Bucharest Investments despre zona Pipera.
Pipera este alegerea perfecta pentru toti cei care sunt in cautarea unui stil de viata luxos si confortabil. Cartierul beneficiaza de numeroase avantaje, de la infrastructura bine dezvoltata, pana la un profil de cumparator inclinat spre investitii priofitabile si un mediu optim de locuire.
 
Infrastructura excelenta:
Pipera se bucura de o pozitie strategica, fiind situata la doar 10 minute cu masina de Centura Bucurestiului si de iesirea pe autostrada A3. Principalele artere ale cartierului includ Bulevardul Pipera si Strada Erou Iancu Nicolae, care asigura acces rapid catre centrul Capitalei, catre zona Gradinii Zoologice, spre zona comerciala Baneasa si Aeroportul International Otopeni.
 
Profil de cumparator diversificat:
Pipera atrage in mod special familiile tinere, cu varsta medie a rezidentilor de 38 de ani. Majoritatea cumparatorilor sunt casatoriti, cu studii superioare finalizate si lucreaza in corporatii, ocupand functii de middle si top management. Printre profesiile predominante se numara IT-isti si oameni din domeniul financiar, cu venituri lunare de peste 8.000 de lei.
 
Evolutie pozitiva a preturilor imobiliare:
Dezvoltarea economica a Romaniei in ultimele decenii a dus la o expansiune semnificativa a zonei Pipera, transformand-o in una dintre cele mai atractive zone pentru investitii imobiliare. Scoli internationale de prestigiu, centre comerciale cu branduri de renume si mari dezvoltatori imobiliari au ales sa investeasca in Pipera.
“Aceasta crestere a interesului pentru zona a avut ca efect pe termen lung majorarea constanta a preturilor pentru locuinte, ceea ce asigura un randament bun pentru toate investitiile imobiliare din Pipera. In prezent, pretul mediu pe metru patrat depaseste 2.200 de euro, comparativ cu aproximativ 1.000 de euro in 2015. Raportul North Bucharest Investments arata ca tendinta de crestere a preturilor se va mentine si in anul 2024, facand din zona Pipera o optiune foarte tentanta pe termen lung pentru investitori”, sustine Vlad Musteata, CEO al North Bucharest Investments.
In concluzie, Pipera devine o alternativa pentru zonele Herastrau si Primaverii datorita preturilor mai mici pe metru patrat, dar si a facilitatilor si a unei pozitionari comparabile.
Zona beneficiaza de o infrastructura excelenta, fiind la doar cateva minute distanta de parcuri, centre comerciale si principalele artere de transport.
„Ansamblurile rezidentiale din Pipera, precum ARQA Jolie Village, Nusco City, H Pipera, MTM Sky Residence, North Avenue, Pipera H, North Gate, First Estates sau Crystal North, ofera finisaje premium si facilitati care raspund exigentelor tuturor categoriilor de cumparatori. Acest mix de avantaje face din Pipera o optiune atractiva pentru cei care cauta un stil de viata confortabil, intim si luxos”, afirma Vlad Musteata, CEO al North Bucharest Investments
North Bucharest Investments ofera, pe langa portofoliul de imobile in cele mai de renume ansambluri, si unele dintre cele mai exclusiviste si scumpe imobile din Bucuresti.
 
Iata o lista cu cateva dintre proprietatile disponibile:
IQON: Acest ansamblu de vile elegante este situat in zona de Nord a Bucurestiului, in apropiere de ARQA Jolie Village, Baneasa Shopping City si Pipera Plaza. Preturile acestor vile incep de la 1,1 milioane de euro + TVA si pot ajunge pana la 1,5 milioane de euro + TVA.
ARQA Jolie Village: Acest complex rezidential prestigios se afla in zona Erou Iancu Nicolae si ofera o atmosfera plina de spatii verzi generoase, o piscina si un loc de joaca pentru copii. Apropierea de scoli, precum Cambridge School, British School of Bucharest, Liceul Francez, Scoala Americana, dar si de alte facilitati (Gradina Zoologica, Padurea Baneasa si Galeria Comerciala Jolie Ville) adauga un plus de valoare. Preturile pentru apartamentele cu 4 camere in acest complex pot ajunge pana la 380.000 euro + TVA, in timp ce un apartament cu 2 camere costa, in medie, 188.000 euro + TVA.
Casa Erou Serban Ion: Aceasta vila tip duplex cu 5 dormitoare ofera vedere la lac si finisaje de lux. Pretul acestei proprietati este de 495.000 euro + TVA.
Bellemonde: Situat in apropiere de Padurea Baneasa, Pipera Plaza si Jolie Ville, precum si de British School of Bucharest si Scoala Americana, proiectul Bellemonde ofera o gama variata de facilitati, inclusiv restaurant, magazine, salon de infrumusetare, hub & lounge, sauna, masaj, piscina in aer liber si loc de joaca interior. Cea mai mare unitate locativa disponibila are o suprafata de 237,4 mp, cu un teren de 289 mp si un pret de 482.000 euro + TVA.
North Avenue: Acest proiect rezidential premium se remarca prin terasele mari si spatioase, avand o suprafata minima de 84 mp per apartament. Ansamblul dispune de fatade ventilate, sala de sport, servicii de concierge si o cafenea dedicata exclusiv rezidentilor. Un apartament cu 3 camere si o suprafata de 118,12 mp are un pret de 206.710 euro + TVA.
Aceste imobile reprezinta cateva dintre cele mai scumpe si exclusiviste optiuni de pe piata imobiliara din Bucuresti, oferind confort, lux si facilitati deosebite pentru cei care cauta o locuinta premium.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
CDS
konsent
rigips
Ubitech
strabag nivel 1
viarom
theda mar
ness project
noark
quadratum
Acvatot 2019
MAKITA
EDIT-Structural
leviatan

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander