Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Premier Hospitality si Pick Two lanseaza ghidul investitorilor in domeniul hotelier
Premier Hospitality si Pick Two lanseaza ghidul investitorilor in domeniul hotelier
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 30 Mai 2024 10:20
Compania de consultanta si operare hoteliera Premier Hospitality si studioul de arhitectura si design Pick Two anunta cu entuziasm lansarea celei de-a doua editii a primului ghid destinat industriei ospitalitatii din Romania. Acest ghid inovator este conceput pentru a sprijini atat noii intrati in sectorul hotelier, cat si pe cei care deja detin afaceri in aceasta industrie dinamica si in continua expansiune.
"Este un demers informational si educational, pe care impreuna cu colegii mei ni l-am asumat, cu scopul de a impartasi celor care doresc sa investeasca in industria hoteliera tot ce am invatat noi, pe propria noastra piele, in zeci de ani de experienta in acest domeniu. O carte scrisa din proiecte si experiente reale. Tocmai aceasta dimensiune practica si aplicata face din acest material un instrument valoros,” a declarat Lucian Marinescu, fondator Premier Hospitality si coautor al ghidului.
 
 
Obiectivul este de a oferi un manual la nivel de industrie care sa explice pas cu pas, intr-o maniera cronologica, etapele care trebuie parcurse si bunele practici identificate, pentru a obtine un proiect hotelier reusit: incepand cu fundamentarea corecta a deciziei de investire si continuand cu finantarea, construirea unui concept, intocmirea unui buget, afilierea la un lant hotelier sau procesul de executie cu echipe multi-disciplinare.
"Suntem intr-un punct de cotitura pentru industria hoteliera, un moment in care avem oportunitatea de a investi in turism si de a aduce o tara cu un mare potential mai aproape de locul pe care il merita.” continua Sebastian Mindroiu, arhitect specializat in ospitalitate si coautor in acest proiect. „Ghidul pe care il lansam acum isi propune sa ofere idei si curaj investitorilor care vor sa urmeze acest drum. Ne-am pus in aceste pagini nu doar experienta celor 12 ani de proiectare si design in domeniul ospitalitatii, ci si dorinta de a contribui la o Romanie mai frumoasa si mai primitoare.”
Ghidul investitorului in industria hoteliera aduce in prim plan argumentele rationale de business, aspectele practice ale unui proiect si know-how-ul specific hotelier al autorilor care, coroborate cu ambitia si flerul antreprenorilor, pot constitui ingredientele necesare pentru succes.
 
 
"Apetitul pentru investitii este la cote inalte, apar peste tot proiecte noi de hoteluri, restaurante, resorturi, centre de agrement si asta este minunat. Ce avem nevoie pentru ca aceste proiecte sa intre cum trebuie in piata si sa aduca beneficiile asteptate? Nimic altceva decat educatie, cunostinte, solutii aliniate la tendintele internationale actuale, pe care noi le sustinem si le integram in ADN-ul proiectelor inca din fazele initiale, aici ma refer la sustenabilitate si digitalizare. Un material util pentru orice hotelier, investitor sau operator, pentru studenti sau profesori de turism, dar si pentru colegi de industrie sau autoritati publice.” continua Calin Ile, fondator Premier Hospitality si coautor al ghidului.
Pentru ca un business hotelier sa-si maximizeze sansele de reusita, elementele esentiale de luat in calcul si explicate in ghid sunt legate atat de o succesiune completa si corecta a activitatilor de dezvoltare, dar si de necesitatea ca investitorii sa aiba alaturi specialisti care sa le ofere informatii si solutii profesionale la momentul potrivit, astfel incat sa poata lua cele mai bune decizii.
Pentru a marca momentul pe care il traversam cu totii, dar si adaptarea la instrumentele moderne de lucru, pentru coperta ghidului, realizatorii au utilizat inteligenta artificiala, cu un rezultat unic si special. 
Pentru consultarea ghidului, click aici.
 
ALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
rigips
SIGM
SSAB
konsent
Arduro
EDIT-Structural
ness project
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
Acvatot 2019
concelex
quadratum
strabag nivel 1
Ubitech
CDS
noark
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
siniat
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander