Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - SPEEDWELL obtine autorizatia de construire pentru cladirea PALTIM Offices Timisoara
SPEEDWELL obtine autorizatia de construire pentru cladirea PALTIM Offices Timisoara
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 16 Feb 2023 10:33
PALTIM Offices, parte din ansamblul mixed-use dezvoltat de SPEEDWELL in Timisoara, a primit autorizatia de construire.
Situata centrul orasului Timisoara, la cativa pasi de raul Bega, PALTIM Offices este o cladire de ultima generatie. Cu 16.000 mp de spatii de birouri clasa A, inaltime libera de 3m, iluminare LED, lifturi de mare viteza si sistem inteligent de parcare, acesta ofera unul dintre cele mai potrivite spatii de lucru pentru angajatii viitoarelor companii chiriase.
Alaturi de cladirea de birouri, dezvoltarea include doua cladiri rezidentiale si spatii destinate facilitatilor si serviciilor. Mai mult, PALTIM este un proiect de regenerare urbana, astfel doua dintre cladirile care faceau parte din fosta fabrica vor fi renovate si date in folosinta, cu diferite functiuni.
Cladirea a obtinut deja precertificarea BREAAM Outstanding datorita unui design sustenabil, de inalta calitate, in conformitate cu strategia ESG dezvoltata de SPEEDWELL.
“Prin PALTIM Offices, ne dorim sa cream un mediu sigur, sustenabil, care stimuleaza performanta, este axat pe confort si ofera un echilibru mai bun intre viata profesionala si cea privata angajatilor care vor lucra aici. Dorim sa multumim echipei SPEEDWELL care a depus efortul necesar pentru obtinerea autorizatiei de construire si suntem nerabdatori sa ducem mai departe viziunea PALTIM.", a mentionat Didier Balcaen, CEO si Cofondator SPEEDWELL.
PALTIM va fi comercializata de Griffes, agentia desemnata pentru a promova cladirea de birouri si multiplele sale facilitati catre comunitatea de afaceri din Timisoara. “Timisoara se afla de mult in asteptarea unei dezvoltari imobiliare complexe, care sa ofere beneficiile promise de PALTIM: specificatii tehnice avansate, etaje modulare care sa raspunda noilor moduri de lucru hibride si o integrare armonioasa cu mediul inconjurator – raul Bega si parcul central din vecinatate", a adaugat Andreea Paun, Managing Partner Griffes.
Lucrarile de constructie pentru prima cladire rezidentiala si pentru vila monument sunt deja in curs de desfasurare, in timp lucrarile pentru dezvoltarea birourilor urmeaza sa demareze in acest an.
Data de livrare pentru cladirea de birouri PALTIM este estimata pentru T3 2024.
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
leviatan
quadratum
MAKITA
strabag nivel 1
ness project
CONCEPT STRUCTURE
rigips
viarom
siniat
Ubitech
noark
theda mar
Acvatot 2019
CDS
konsent
concelex
ERBASU CONSTRUCT
BogArt

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander