Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - SVN Romania numeste trei parteneri pentru divizia New Homes
SVN Romania numeste trei parteneri pentru divizia New Homes
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 29 Mai 2024 11:16
Compania de consultanta imobiliara SVN Romania i-a numit pe Gabriel Voicu (vicepresedinte al companiei), Victor Vremera (COO) si pe Mircea Marin (senior sales project manager) in pozitia de parteneri ai diviziei New Homes, care isi desfasoara activitatea pe segmentul rezidential nou, oferind servicii de consultanta si vanzare pentru proiectele rezidentiale noi. Concomitent, Victor Vremera a fost numit director de operatiuni al SVN Romania.
Cei trei se numara printre cei mai experimentati consultanti activi pe piata imobiliara autohtona, cu o experienta cumulata de peste 40 de ani, perioada in care au oferit consultanta inca din fazele incipiente de planificare, de la stadiul de achizitie a terenurilor si procesele de due diligence si modelare a produselor, pana la receptia unitatilor pentru zeci de proiecte rezidentiale cu un total de peste 20.000 de locuinte si investitii realizate de peste un miliard de euro. 
De asemenea, cei trei au coordonat si au facut parte din echipe de vanzari cu peste 100 de consultanti si brokeri, care au tranzactionat peste 12.500 de case si apartamente, cu o valoare cumulata de peste 1,2 miliarde de euro. Printre cele mai importante proiecte in care au fost sau sunt implicati cei trei noi parteneri SVN Romania New Homes se numara Cosmopolis, First Estates Pipera, Belvedere Residences, Arbo Residence Mogosoaia, Aviatiei Park si Art City.
”Numirile celor trei noi parteneri reprezinta o recunoastere a rezultatelor exceptionale inregistrate de catre acestia de-a lungul anilor si marcheaza o noua etapa in dezvoltarea activitatii companiei pe segmentul rezidential nou. Vom continua sa ne extindem, lucram indeaproape cu investitori care vor lansa noi proiecte in perioada urmatoare si avem ca obiectiv atingerea unui nivel de 2.500 de locuinte noi vandute anual in Bucuresti, direct de la dezvoltator”, a declarat Andrei Sarbu, CEO SVN Romania.
Piata rezidentiala locala a inregistrat rezultate bune in prima parte a acestui an, cu o crestere anuala a vanzarilor de locuinte de 26% la nivel national inregistrata in perioada ianuarie – aprilie, respectiv o crestere de 33% a vanzarilor de locuinte in Bucuresti – Ilfov fata de aceeasi perioada din 2023, conform statisticilor Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara. 
SVN Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active in Romania si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential. In cei cinci ani de activitate, compania a tranzactionat peste 6.000 de locuinte noi direct de la dezvoltator, cu o valoare cumulata de peste 700 de milioane de euro, avand in portofoliul actual peste 10 proiecte rezidentiale in Bucuresti si in tara. SVN Romania are mai multe birouri regionale, in Brasov si Cluj – Napoca, respectiv Arad, Bacau, Constanta, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si Targoviste pentru SVN Credit Romania. La nivel international SVN are peste 200 de birouri in opt tari si regiuni, in care activeaza peste 1.600 de  consultanti imobiliari si personal administrativ.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
ness project
strabag nivel 1
EDIT-Structural
Ubitech
CDS
MAKITA
noark
CONCEPT STRUCTURE
concelex
rigips
Acvatot 2019
quadratum
konsent
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
viarom
siniat

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander