Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - VICTOR CONSTRUCT: Lucrari publice de peste 55 milioane de lei, contractate in 2015
VICTOR CONSTRUCT: Lucrari publice de peste 55 milioane de lei, contractate in 2015
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 14 Sep 2015 18:02
Compania Victor Construct - Botosani a contractat, in primele opt luni din 2015, lucrari publice in valoare totala de circa 55 milioane de lei (fara TVA), printre noile proiecte la care va participa societatea de constructii aflandu-se executia unor blocuri dezvoltate de Agentia Nationala de Locuinte (ANL) in Bistrita si Tulcea, a unei sali de sport in comuna Dumbraveni (judetul Suceava) sau modernizarea legaturii rutiere a Centrului Intermodal de Transport - Gara Iasi. De asemenea, Victor Construct va continua lucrarile de reabilitare a Teatrului "Mihai Eminescu", proiectul, in valoare de 4 milioane de euro, fiind realizat in proportie de 50% si avand termenul de finalizare stabilit in luna iulie 2016.
In luna aprilie 2015, Victor Construct a contractat lucrarile de executie a celor trei blocuri dezvoltate de ANL in zona Subcetate din municipiul Bistrita, cu o oferta situata la jumatatea sumei alocate pentru proiect. Antreprenorul a reluat lucrarile demarate anterior de o alta firma, care a dat faliment. Pentru executia celor trei imobile cu un numar total de 138 de unitati locative, constructorul va primi 18,1 milioane de lei (fara TVA), termenul de finalizare a lucrarilor fiind stabilit pentru luna aprilie 2017.
Tot pentru ANL, Victor Construct va construi un bloc cu doua tronsoane si 60 de apartamente destinate medicilor. Valoarea contractului este de 10,23 milioane de lei (fara TVA), fondurile necesare provenind de la bugetul de stat, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice.
Pentru proiectarea si executia lucrarilor de constructie a unei sali de sport cu o tribuna cu 180 de locuri in comuna Dumbraveni (judetul Suceava), Victor Construct va primi de la Compania Nationala de Investitii (CNI) suma de 5,27 milioane de lei (fara TVA), in timp ce un alt contract adjudecat de societate recent presupune modernizarea drumului comunal DC 42 in satul Miletin din comuna Prajeni (judetul Botosani), in urma unei investitii de 2,03 milioane de lei (fara TVA).
O lucrare adjudecata de antreprenor in luna august 2015 vizeaza modernizarea legaturii rutiere aferente Centrului Intermodal de Transport - Gara Iasi, obiectiv ce va fi realizat in asociere cu societatea Eky-Sam, din Iasi. Potrivit datelor incluse in anuntul de atribuire, in termen de 8 luni de la data atribuirii vor fi realizate lucrari de fundatie pentru autostrazi, la sosele, drumuri si trotuare, valoarea contractului fiind de 18,22 milioane de lei (fara TVA). Fondurile necesare provin de la bugetul local (2%), de la Guvern (17,65%) si de la Uniunea Europeana (80,35%).
***
Victor Construct este una dintre cele mai mari societati de constructii din regiunea Moldovei, pentru anul 2014 raportand o cifra de afaceri de 83,9 milioane de lei (+8,7%) si un profit net de circa 3 milioane de lei, lucrand, in medie, cu 224 de angajati. Pe langa executia de lucrari, compania este specializata in productia de betoane (produse in 5 statii amplasate in zona de est a tarii) si sape, de elemente din pavaj, tuburi si camine din beton, agregate si tamplarie din PVC.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
EDIT-Structural
quadratum
ness project
concelex
leviatan
theda mar
rigips
viarom
noark
ERBASU CONSTRUCT
siniat
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CDS
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander