Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - WILLEMEN CARPATI: Proiecte de confectii metalice in Germania, Polonia si Belgia
WILLEMEN CARPATI: Proiecte de confectii metalice in Germania, Polonia si Belgia
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 12 Iun 2015 14:33
Willemen Carpati, subsidiara grupului belgian Willemen, are in executie la nivel national mai multe proiecte de confectii metalice si piloti forati, precum si elaborarea unor studii de teren de tip CPT, potrivit datelor firmei. "Executam, in aceasta perioada, proiecte in zonele de vest si centru ale tarii, interventiile vizand atat executia de piloti forati, cat si productia, transportul si montajul de structuri metalice. In afara tarii, avem in derulare proiecte de confectii metalice in Germania, Polonia si Belgia", a declarat Delia Brezan, directorul de vanzari al Willemen Carpati. Printre investitiile planificate de conducerea companiei in perioada urmatoare, se afla imbunatatirea aspectelor legate de tehnologia folosita in domeniul pilotilor forati, precum si suplimentarea personalului si echipelor din fabrica de confectii metalice, in conditiile in care, in prezent, se lucreaza la capacitate maxima.
In domeniul pilotilor forati, Willemen Carpati promoveaza, cu precadere, tehnologia pilotilor de indesare, ce permite imbunatatirea parametrilor geotehnici ai solului. "Tehnologia poate fi aplicata cu success, tinand cont ca executia este fara vibratii. Compania noastra realizeaza integral solutia de fundare, incepand cu investigatiile geotehnice de tip CPT, pe care le executam cu utilajele proprii si continuand cu o proiectare eficienta, bazata pe informatiile obtinute pe teren. Aceste lucruri permit atingerea unei eficiente peste medie in executie, contribuind semnificativ la reducerea perioadei petrecute pe santier", a explicat Delia Brezan.
Referitor la piata constructiilor, managerul Willemen Carpati a precizat ca se asteapta ca tendinta inregistrata la inceputul anului in curs sa se mentina. "Cu siguranta, anul 2015 va aduce cresteri in multe domenii, iar pentru constructii premisele par a fi promitatoare. Piata investitiilor publice in constructii trebuie sa inceapa sa creasca si sa se materializeze in proiecte finalizate. Consider ca asigurarea unei infrastructuri sanatoase este o conditie de baza in relansarea economica generala. In concluzie, ne asteptam ca tot ceea ce inseamna sectorul de drumuri si autostrazi sa cunoasca o dezvoltare concreta in urmatoarea perioada", a mai spus Delia Brezan.
***
Willemen Carpati reprezinta cea de-a doua subsidiara deschisa de grupul belgian de constructii Willemen in tara noastra, dupa ce in 2008 a achizitionat si dezvoltat fabrica de confectii metalice de la Satu Mare. Celalalt domeniu de activitate al Willemen Carpati, firma constituita in 2012, este reprezentat de proiectarea si executia lucrarilor de fundatii speciale.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
viarom
noark
MAKITA
BogArt
konsent
concelex
rigips
ness project
CDS
EDIT-Structural
Acvatot 2019
siniat
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander