Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Deco Days: Peste 4.000 participanti la evenimentul dedicat arhitecturii de interior
Deco Days: Peste 4.000 participanti la evenimentul dedicat arhitecturii de interior
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 12 Oct 2023 14:40
Deco Days, eveniment dedicat design-ului de interior, organizat de Mendola Fabrics, cel mai mare brand de perdele si draperii din Romania, a avut loc anul acesta intre 7 si 10 septembrie, in Foaierul Salii Polivalente din Cluj-Napoca. Peste 4000 de vizitatori au fost prezenti la editia de anul acesta a singurului festival de design interior din Romania. Cu 50 de sesiuni, paneluri si workshop-uri programate pe parcursul celor 4 zile de eveniment, Deco Days 2023 a reprezentat un hub pentru designeri, arhitecti, dar si pentru iubitorii de design.
Deco Days a adunat peste 1000 de designeri si mai mult de 1500 de parteneri de afaceri, oferind o platforma unica pentru schimbul de idei si networking. In plus, au fost prezenti 9 invitati speciali si 15 designeri consacrati care au impartasit din experienta lor cu participantii. Printre ei s-au numarat Camilla Bellini (designer de interior si de produs & design blogger din Italia) , Ileana Raducanu (OhDa! Design), Sebastian Mandroiu (Arhitect), Victor Grosu (Business & Designer de interior), Anda Zota (redactor sef Igloo) si Paul Tatar (Designer de interior 3D). Pe parcursul celor 4 zile de eveniment au fost abordate teme diverse, precum: business know-how in design interior, design-ul anti-criza, rolul inteligentei artificiale in design interior, promovarea online in domeniu sau randarile 3D. 
Totodata, mai multe business-uri au participat si in calitate de expozanti, precum Mendola Fabrics, Nobila Casa, Narativo, Global Design, Salice, Trend Furniture, Enipau. Printre brandurile care au fost prezente cu standuri si o selectie ampla de piese de mobilier si solutii de design se numara si Cressent (distribuitor de suprafete decorative, accesorii si feronerii), Maxdeco (distribuitori ai brandurilor Viefe si Cebi de manere pentru mobila, usi si cuiere), Modulo (piatra decorativa si caramida aparenta), Unique by Klausen (corpuri de iluminat), Sonerg (mocheta si decorare pardoseli), Stadt Construct (pardoseli profesionale si pereti decorativi), Imarcom (distribuitor de gresie si faianta), Clusterul Mobilier Transilvan (o structura asociativa care reprezinta interesele industriei de mobila incepand din 2012), sau Globan Design (solutii eficiente de mobilare a spatiilor private, de locuit, a institutiilor publice si a spatiilor comerciale). 
 
 
"Suntem mandri sa vedem cum Deco Days a crescut si s-a dezvoltat in ultimii ani, devenind un eveniment emblematic in domeniul designului interior din Romania. Cu peste 4000 de participanti in acest an, am depasit cu succes asteptarile noastre si am reusit sa aducem impreuna o comunitate impresionanta de designeri, arhitecti si pasionati de design. In calitate de organizatori, ne-am angajat sa oferim un mediu propice pentru dezvoltarea si promovarea industriei de design interior, si suntem bucurosi ca putem contribui la cresterea acestui domeniu. Deco Days ramane un eveniment unic, care promoveaza inovatia, colaborarea si schimbul de idei intr-un mod inspirat si creativ si suntem nerabdatori sa organizam si cea de-a 9 editie", a declarat Ioan Pintea, Director Adjunct Mendola Fabrics.  
Potrivit reprezentantilor, o alta componenta a editiei de anul acesta a fost si spatiul dedicat creatorilor de obiecte pentru design-ul de interior, care a implicat creatiile unor designeri romani de obiect, printre care Arcasha Design, Artea sau Cicaro Design Studio. Evenimentul a fost realizat prin implicarea Dizainar, Intento Studio, Igloo, UAD, Sinaps Media, dar si a partenerilor media: Revista Biz, Transilvania Business, Kudika, Povestea Casei, The Trends, Home Talks si I love Cluj.
***
Deco Days a inceput acum 7 ani ca un eveniment pentru partenerii Mendola Fabrics, companie clujeana specializata in textile pentru draperii si perdele. Timp de 5 editii a fost dedicat lansarii colectei de Toamna-Iarna Mendola Fabrics. Evenimentul a adus impreuna pasionatii de textile in Cluj-Napoca iar partenerii, colaboratorii, designerii si iubitorii de design interior au avut posibilitatea de a interactiona direct cu brandul si noile produse. Incepand cu editia din 2021, Deco Days s-a transformat intr-un ”accelerator de design interior”, un eveniment unic in Romania, care aduce business-uri din sfera designului interior, designeri si iubitori de design impreuna.
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
noark
ness project
rigips
concelex
CDS
konsent
viarom
theda mar
Ubitech
Arduro
strabag nivel 1
BogArt
EDIT-Structural
siniat
SIGM
SSAB
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander