Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - EPTISA si Apa Tarnavei Mari au semnat un contract de asistenta de 21 milioane lei
EPTISA si Apa Tarnavei Mari au semnat un contract de asistenta de 21 milioane lei
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 11 Oct 2021 11:40
Eptisa Romania si Apa Tarnavei Mari au semnat, recent, contractul pentru servicii de asistenta tehnica pentru managementul proiectului, publicitate si supervizare a lucrarilor de executie din cadrul proiectulului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in regiunile Medias, Agnita si Dumbraveni (judetul Sibiu). Contractul are o valoare de aproximativ 21 milioane de lei si o durata de implementare de 35 luni. Intregul obiectiv este finantat prin POIM 2014-2020 si necesita fonduri totale de peste 700,2 milioane de lei.
Principalele activitati ce vor fi prestate sunt urmatoarele:
1. Asistenta in managementul proiectului, respectiv: asistenta pe parcursul implementarii proiectului pentru indeplinirea cerintelor din contractul de finantare, optimizarea activitatii personalului operatorului, informarea publicului si publicitatea proiectului, actualizarea modelului hidraulic (GIS), dezvoltarea unui management eficient de control al pierderilor de apa, managementul namolurilor si al reziduurilor din statiile de epurare, revizuirea Master Planului dupa implementarea proiectului;
2. Activitatea de supervizare a contractelor de lucrari, respectiv fazele de pre-constructie, constructie si post-constructie.
Acest contract de servicii, ca de altfel intreg proiectul regional, va contribui la dezvoltarea socio-economica a zonei prin imbunatatirea conditiilor de viata in mediul rural prin infiintarea sistemelor de colectare a apelor uzate si prin asigurarea furnizarii apei potabile de calitate, crearea de noi locuri de munca atat in etapa de implementare, cat si in cea de exploatare a investitiilor. Cel mai semnificativ beneficiu al proiectului este impactul pozitiv al conformarii cu acquisul de mediu. Astfel, reabilitarea si extinderea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare vor avea ca rezultat cresterea calitatii vietii populatiei in ceea ce priveste sanatatea si confortul.
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
noark
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
concelex
ERBASU CONSTRUCT
ness project
theda mar
Ubitech
Acvatot 2019
viarom
siniat
CDS
quadratum
rigips
leviatan
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander