Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - IRD Engineering are certificare AFER si intra pe segmentul ingineriei feroviare
IRD Engineering are certificare AFER si intra pe segmentul ingineriei feroviare
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 11 Iun 2024 18:05
Compania de consultanta si inginerie IRD Engineering a obtinut certificarea Autoritatii Feroviare Romane (AFER) pentru a opera in sectorul ingineriei de cai ferate din Romania. IRD Engineering este activa in Romania de la inceputul anului 2022 si, in prezent, asigura servicii de inginerie pentru construirea mai multor proiecte importante de infrastructura. Printre acestea se afla supravegherea lucrarilor la Autostrada A3, care leaga Bucurestiul de Transilvania si regiunea de nord-vest, la Lotul 2 al Autostrazii Lugoj-Deva (Autostrada A1), singura portiune care lipseste pentru finalizarea autostrazii dintre Sibiu si granita cu Ungaria, precum si supravegherea lucrarilor pe doua tronsoane ale Autostrazii Buzau - Focsani (A7). Recent, compania a adjudecat un contract de consultanta si pentru supravegherea lucrarilor de pe Lotul 2 al tronsonului Sibiu-Pitesti, o autostrada care va lega Centrul si Vestul Romaniei de Europa, fiind o parte importanta a Coridorului Paneuropean 4.
 
 
"Dupa toate aceste initiative din sectorul rutier, si ca efort de diversificare a activitatilor, IRD Engineering a obtinut Certificarea AFER, o conditie prealabila pentru a functiona in domeniul ingineriei feroviare. AFER este Autoritatea Feroviara Romana, organismul tehnic de cai ferate si metrou al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii din Romania. Aceasta noua certificare este o etapa importanta pentru planurile noastre in tara, reprezentand inca un semn al angajamentului nostru ferm fata de colegii, partenerii si clientii nostri romani", au transmis reprezentantii IRD Engineering.
La nivel international, grupul IRD Engineering, cu sediul in Italia, activeaza de peste 20 de ani in domeniul consultantei in infrastructura civila, avand, in prezent, sucursale, sau, dupa caz, filiale, in 34 de tari din estul Europei si Asia, un numar aproximativ de 150 de angajati permanenti si peste 200 de colaboratori, specialisti in inginerie.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
Acvatot 2019
concelex
noark
Ubitech
strabag nivel 1
SIGM
theda mar
siniat
MAKITA
rigips
leviatan
SSAB
EDIT-Structural
quadratum
Arduro
ness project
konsent
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
viarom
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander